Abdomen plat – secrete de nutritie si fitness

nutritie-fitness

Vara se apropie si incepi sa te uiti mai atent in oglinda. La ce te gandesti cand te vezi: Vrei sa scapi de tesutul adipos excesiv sau ,din contra, sa iti cresti masa musculara? Vrei o subtiere a taliei sau o definire a abdomenului (6pack-ul)? Daca ai raspuns DA la una dintre intrebari, atunci inscrie-te la seminarul dedicat nutritiei si fitness-ului.

Te astept alaturi de Ionut Ignat, fondatorul cabinetului de nutritie si dietetica Nutrigo pentru a invata sa imbinam elementele principale despre macronutrientii din farfurie cu secretele cresterii arderilor metabolice din exercitiile fizice.

Vei intelege intr-un mod simplu baza nutritiei inteligente: Cum functioneaza organismul nostru. Care sunt valorile energetice din alimentatie de care avem nevoie pentru activitatile zilnice. Care sunt macronutrientii esentiali din nutritia noastra. Vei afla: Care sunt combinatiile alimentare ideale pentru a pierde tesut gras si cele pentru a construi masa musculara. Ce, cat si in ce fel trebuie sa ne punem in farfurie pentru cele doua obiective. Cum ne ajutam sistemul digestiv si cum ne stimulam rata metabolica.

In final, mai aflam cateva secrete despre miscarea si exercitiile fizice pentru cresterea arderilor si cum schimbam componenta corpului in raportul tesut adipos/tesut muscular.

INSCRIERE

Cat? 10 lei (intre 16 si 24 martie) sau 20 lei (pe 25 si 26 martie).  Evenimentul va avea loc joi, 26 martie 2015, ora 18:30. Unde? Cladirea Habitat, Bdv. Copou. Inscriere pe acest FORMULAR

INFO

NutriGo

www.nutrigo.ro

www.facebook.com/nutrigo.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: