A Women’s Heart ….

Femeia… frumusete, fascinatie, mister si putere. Femeia… cântec, poezie, imn. Femeia… iubită, mamă, muză, savant, sfântă. Dar mai presus de toate si înainte de orice, FEMEIE.

De 8 Martie aducem un omagiu tuturor femeilor frumoase din viata noastră. Drept mărtisor, Complex Popas Pacurari alături de Concert Band si Bogdan Chirosca, vă oferă cadou o petrecere de neuitat. Nu vor lipsi surprizele din partea casei, mărtisoarele pentru toate doamnele si domnisoarele dar si un desert mai dulce decât mierea.

De 8 MARTIE la Complex Popas Pacurari, în urma TOMBOLEI SERII, HairTERstyle Studio va oferi drept mărtisor – două schimbări de look (spălat, tuns, coafat).Make-up artista Raluca Munteanu si make-up artista Iulia Mardare vor oferi prin tragere la sorti, o sedintă de machiaj profesional. Poti câstiga o sedintă foto alături de unul dintre cei mai buni fotografi ieseni: Alex Pascariu. De asemenea ai posibilitatea să câstigi o seară romantică în camera matrimonială a Complexului Popas Păcurari. De sampanie si de petalalele de trandafir ne ocupăm noi.In plus, ai ocazia să câstigi un mărtisor deosebit: o cină romantică de 2 persoane la unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Iasi – Restaurant Oscar Iasi.

MENIU SI REZEVARI

Pret meniu: 100 lei.Rezervari la telefon: 0756.166.400

INFO

www.facebook.com/ComplexPopasPacurari

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: