A VI-a ediție a turului ciclist de agrement Arcadia Bike Vibe, pe 1 iulie, la Iași

 

Tradiția Arcadia Bike Vibe continuă duminică, 1 iulie 2018. Începând cu ora 10:00, în Piața Palatului Culturii, sunteți invitați să participați la cel mai mare tur ciclist de agrement din Iași.

Ajuns la a VI-a ediție, evenimentul este organizat de Arcadia – Spitale și Centre Medicale și se adresează tuturor celor care susțin un stil de viață activ și îndrăgesc pedalatul, atât ca formă de sport și relaxare, cât și ca mijloc de deplasare zilnică. Peste 2.500 de cicliști, cu vârste cuprinse între 3 și 75 de ani, au participat la cele 5 ediții de până acum.

Bike Vibe va începe în piața Palatului Culturii din Iași duminică, 1 iulie, la ora 10:00, cu procedura de înregistrare a participanților, care vor primi talonul de tombolă și tricoul evenimentului (în limita stocului disponibil), ce va fi îmbrăcat pe durata cursei.

În jurul orei 11:00, va avea loc plecarea în turul ciclist, pe următoarele trasee:

  • pentru sportivi: Palatul Culturii – Str. Anastasie Panu – Str. Sf. Lazăr – Podu Roș – Splai Bahlui dreapta – Bd. Tudor Vladimirescu – Str. Elena Doamna – Str. Anastasie Panu – Palatul Culturii.
  • pentru copii şi începători: Palatul Culturii – Str. Anastasie Panu – Str. Sf. Lazăr – Str. Palat – Palatul Culturii.

La finalul cursei, fiecare participant va primi cadouri și se va putea înscrie la marea tombolă Bike Vibe cu 107 premii în valoare de peste 36.000 lei, oferite de Arcadia și sponsorii evenimentului.

Sponsori: Banca Transilvania, Vision for You, UniCredit Leasing, Let’s Move, Garanti, Fleximobil, Selgros, Kosarom, Betty Ice, Little Texas. Parteneri media: Ziarul de Iași, Antena 1 Moldova, Prima TV, Tele Moldova, Tele M, Iași TV Life, Viva FM, Radio România Iași, iasifun.ro, Branché, Wink, inOras.ro.

INSCRIERE

Participarea la Bike Vibe este gratuită și necesită înscrierea prealabilă pe pagina dedicată evenimentului: www.arcadiamedical.ro/bikevibe

INFO

BikeVibe 2017

www.arcadiamedical.ro/bikevibe

www.facebook.com/Arcadia.Hospital

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: