A tribute to the human voice: Jazz Night cu Maria Raducanu

Duminică, 24 noiembrie, începând cu ora 19:00, toti iubitorii muzicii de calitate sunt invitati la o nouă editie Jazz Night organizată de Art House Central, să o asculte pe Maria RĂDUCANU, una dintre cele mai bune voci ale jazz-ului autohton.

Concertul A TRIBUTE TO THE HUMAN VOICE înseamnă o călătorie a vocii prin muzica lumii,  pe ritmuri de fado, tango, blues, folclor si multe altele, dar si un prilej bun de evadare din cotidian, în compania unor sunete de calitate.

DESPRE

Maria Răducanu este una dintre cele mai îndrăgite voci ale jazz-ului românesc. În concertele sale, mixează ritmurile de jazz cu cele de fado si blues, dar si cu cele din folclorul românesc, în special cele ce îi apartin Mariei Tănase. De altfel, timbrul său vocal a fost comparat cu cel al Mariei Tănase.

BILETE

Biletele costă 15 lei si pot fi achizitionate de la Art House Central, în seara evenimentului. Rezervările de bilete si de mese se fac zilnic, între orele 10:30-21:00, la numărul 0754.049.717.

INFO

ArtHouse Central Iasi

Strada Palat, nr. 1, etaj 6, Moldova Mall, Iasi

facebook.com/ArtHouseCentralIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Efectul Genovese” de Alina Nelega la TVR

VINO SÂMBĂTĂ LA IULIUS MALL IAȘI SĂ SĂRBĂTOREȘTI INAUGURAREA TUCANO COFFEE: CONCERT AFRICAN ORCHESTRA, PREMII ȘI DEMONSTRAȚII BARISTA

”În pași de poezie” la CCS Iasi

Live de la Opera Bastille – ”Lacul Lebedelor”

Scrie un comentariu: