A inceput Festivalul Ars Urbana III, 10-12 mai 2013

Asociatia C.O.N.-TOUR suna din nou adunarea pentru cei pasionati de cultura urbana. Aflat la cea de-a treia editie, Festivalul ARS Urbana este singurul festival pe aceasta tema din Moldova, iar anul acesta se va desfasura in perioada 10-12 mai. Timp de 3 zile, Iaşiul va capata un contur underground, neconventional nu numai pentru artiştii urbani, dar şi pentru amatori ai artei urbane.

Cei inscrişi se vor intrece in 3 sectiuni ale festivalului: Graffiti, Breakdance, şi Sculptura Grolsch. De asemeni in cadrul festivalului vor fi si demonstratii de skateboarding, beatbox, parkour si dj-ing.

  • In prima zi a festivalului vor concerta in Underground Pub formatia de hip-hop Grupul de Rezistenta, iar in deschidere vor canta Fratii FF si Hardmaky.
  • In a doua zi a festivalului, pe 11 mai tot in Underground Pub vor concerta R.O.A. (Rise of Artificial).

Festivalul Ars Urbana a luat nastere in 2008, iar anul acesta se afla la a treia editie. De la an la an, festivalul a crescut tot mai mult: atat din punct de vedere al participantilor, cat si al concursurilor si resurselor implicate. La fel ca in anii precedenti, Ars Urbana ofera nu numai evenimente culturale de calitate desfaşurate in cadrul Complexului Palas şi in Underground Pub, dar şi cate un party in fiecare seara, unde invitatii vor putea socializa cu artiştii prezenti la festival.

PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL FESTIVALULUI CLICK AICI

Asociatia C.O.N.-TOUR are ca scop promovarea culturii si artei sub toate formele ei, educarii si informarii publicului larg cu privire la evenimentele si manifestarile cultural – artistice pe plan national si international, promovarii si dezvoltarii turismului pe teritoriul Romaniei precum si a prezentarii de noi perspective asupra obiectivelor turistice si ecologizarea acestora.

INFO

arsurbanafest.wordpress.com/

E-mail: ars.urbana@gmail.com ; ong.con.tour@gmail.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: