A fost inaugurat primul zbor charter din Iași către Enfidha (Tunisia)

Aeroportul Internațional Iași și tour-operatorul KUSADASI au lansat sambata primul zbor estival în Tunisia. Ruta IAȘI-ENFIDHA (și retur) este operată în regim charter în fiecare zi de sâmbătă, fiind o premieră pentru Aeroportul Iași.

Zborurile către noua stațiune de vacanță sunt efectuate cu un avion al companiei Air Bucharest. Aeronava sosește la Iași la ora 19:00 și decolează spre Enfidha la ora 19:45.

Evenimentul s-a desfășurat în sala de plecări a terminalului T3, în prezența conducerii Aeroportului Iași, alături de reprezentanți ai agenției de turism Kusadasi și de echipajul Air Bucharest. După discursurile invitaților, au urmat tăierea simbolică a tortului tematic și botezul aeronavei la decolarea de pe platforma de la Iași. Ceremonia de astăzi a fost completată și de câteva momente-surpriză pentru pasageri.

Vara lui 2019 este plină de vești bune pentru cei care aleg serviciile Aeroportului Iași. Perioada concediilor a început deja, iar prin colaborarea cu operatorul Kusadasi și Air Bucharest, reușim să creăm oportunități de călătorie spre noi destinații de vacanță. Tunisia se află pentru prima dată pe harta curselor charter cu plecare de pe Aeroportul Iași, iar noi sperăm ca această nouă rută, Iași-Enfidha, se va bucura de un grad de încărcare foarte bun. Mulțumim, pe această cale, conducerii tour-operatorului Kusadași, precum și companiei Air Bucharest, pentru această oportunitate. În prezent, Aeroportul Iași este orientat spre Europa, dar iată că din acest sezon, suntem mai aproape și de Africa, iar planurile noastre de extindere includ și continentul asiatic”, a declarat Cătălin Bulgariu, Directorul General al Aeroportului Internațional Iași.

Ne revine deosebita plăcere să lansăm astăzi primul charter al sezonului, cu plecare din Iași, către Enfidha. În cei 20 de ani de când existăm ca tour-operator pe piața din România, am dobândit experiență și avem capacitatea necesară de a răspunde nevoilor clienților noștri. Portofoliul nostru este conturat de destinațiile preferate ale românilor, și anume Turcia (Antalya, Bodrum/Kusadasi și Marmaris), Egipt (Sharm el Sheikh și Hurghada) și, nu în ultimul rând, Tunisia, prin noua destinație Enfidha, pe care vă invităm să o descoperiți și dumneavoastră. Parteneriatul strategic cu operatorul Air Bucharest, precum și colaborarea strânsă cu Aeroportul Internațional Iași au un rol esențial la menținerea performanței de care ne bucurăm astăzi. Dorim să păstrăm aceeași linie de încredere cu partenerii locali și să oferim pachete de vacanță cât mai atractive clienților noștri”, a adăugat Irina Frunzete, reprezentant Kusadasi Iași.

INFO

Aeroportul International Iasi

Moara de Vânt 34, Iaşi, România

Fax: +40232271570

Tel: +40 232 271 590

E-mailmarketing@aeroport.ro

Webwww.aeroport.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: