A fost AeroNautic Show Iasi, editia 2014 (GALERIE FOTO)

Sambata 14 iunie incepand cu ora 17.00, pe Lacul Aroneanu s-a desfasurat AeroNautic Show, un spectacol unic in Romania care a avut loc pentru a doua oara in zona Moldovei. Participantii au fost piloti ai Aeroclubului Romaniei, Asociatia Aeronautica Romana,  Fortele Aeriene Romane, BAZA 95 Aeriana Bacau, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, SMURD, CRUCEA ROSIE, Politia de Frontiera, Echipa Jetski Freestyle Timisoara, Federatia Romana de Canotaj, Yacht Club Mircea, Facultatea de Educatie Fizica si Sport, Universitatea “Al. I. Cuza”, Iasi – canoe si caiace, Piloti privati din Iasi si zona Moldovei, membri ai cluburilor locale de schi nautic si wakeboard, Baltic Bees Jet Team si Iacarii Acrobati care au avut mai multe interventii si au incheiat evenimentul cu o reprezentatie spectaculoasa in crepuscul.

GALERIE FOTO

Momentul a fost format si din simulari ale unor confruntari aeriene, cu ajutorul efectelor pirotehnice perfect controlate si asigurate de pompieri si jandarmi. Cei peste 20.000 de spectatori prezenti in jurul Lacului Aroneanu s-au bucurat de un spectacol complet.

Multumim Consiliului Judetean Iasi pentru ca a facut posibil,  alaturi de Aeroportul Iasi, desfasurarea acestui eveniment, celorlalte autoritati, partenerilor, sponsorilor si voluntarilor implicati alaturi de noi. Iasul si imprejurimile lui sunt atat de frumoase, sunt atat de potrivite – din punctul nostru de vedere – pentru astfel de proiecte organizatorice de anvergura, incat ar fi pacat sa nu fie exploatate la maximum in beneficiul iesenilor. In plus, scopul nostru declarat a fost acela de a atrage cat mai multi pasionati sa-si inceapa o cariera in domeniile acoperite de spectacolul nostru – aerian si nautic. Avem nevoie de profesionisti iar copiii care au asistat la show pot fi specialistii de maine.” a declarat Doamna Diana DUMITRACHE, Presedinte al Asociatiei Aeronautice Romane

Consiliul Judetean Iasi a fost principalul organizator al evenimentului, alaturi de  Asociatia Aeronautica Romana, Aeroportul Iasi si Patronatul Aeroporturilor din Romania.

“Fiecare comunitate isi defineste valoarea adevarata si prin momentele sale de bucurie, de spectacol de anvergura, care vin practic sa arate lumii intregi ca in preocuparea celor ce administreaza aceasta comunitate sta si construirea de evenimente destinate exclusiv bunei dispozitii, frumosului, adrenalinei si care pot sa dezvolte pasiuni pentru un domeniu atat de special cum este aviatia” a declarat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi

Aeroportul Iasi lanseaza la inceputul saptamanii si un concurs pentru publicul care a fost prezent la spectacol si a fotografiat sau a filmat la fata locului. Postarea care va aduna cele mai multe aprecieri pe pagina oficiala facebook.com/IASIairport  va fi declarata castigatoare iar autorul va beneficia de o vizita VIP la Aeroportul Iasi.

INFO

www.facebook.com/IASIairport

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: