A doua intalnire ”Dor de familie”. Invitati: Neculai si Florina Grumazescu

afis dor de familie8

Proiectul Dor de familie s-a născut din dorința de a oferi un cadru în care să se stimuleze dialogul activ, schimbul de informații și găsirea de soluții pentru eventualele probleme care apar în cadrul unei familii. Dor de familie este inspirat de Biblioteca vie, manifestare specifică mediilor studențești.

Întâlnirile au loc lunar, într-o locație care are drept scop înlesnirea comunicării dintre participanți prin asigurarea unui ambient plăcut, tradițional românesc – restaurantul La Conac.

Prima întâlnire a fost pe 25 iunie, de la ora 19:00 și au fost invitati Daniel și Ramona Gorbănescu, părinții a doi copii minunați. Cea de-a doua seară petrecută în familie va fi vineri, 31 iulie, 2015, în aceeaşi locaţie minunată.  Invitaţi vor fi Neculai si Florina Grumăzescu, parinti a 3 copii. Se va purta un dialog pe tema “Copiii – dar si responsabilitate”. Se va vorbi despre clipele de dinainte de a avea copii în comparație cu responsabilitățile care apar odată cu nașterea acestora, despre bucuria de a avea copii dar și despre familie în general, dorul de familie, firescul în familie.

Viziunea: Familia autentică pierde din frumusețe dacă valorile ei nu sunt arătate în mod constant tinerilor din societatea în care trăim. Mulți tineri cred că ceea ce este firesc este și cunoscut. Își însușesc sau își construiesc, în mod automat, anumite idei despre familie, care nu sunt întotdeauna conforme cu realitatea.

Scopul: Vom oferi tinerilor un cadru în care să își poată verifica percepțiile despre familie în dialog cu invitații noștri care pot împărtăși din experiența lor de soț și de soție, de mamă și de tată.

Publicul: Ne adresăm tinerilor necăsătoriți cu vârsta între 20-35 de ani, care doresc să descopere cât mai multe aspecte reale din viața unei familii cu experiență. De asemenea, o altă categorie de public este cea formată din cupluri de tineri căsătoriți, care, aflați la început de drum, sunt interesați să afle aspecte concrete ce pot fi puse în practică pentru a îmbunătăți și a dezvolta armonios relațiile din familie.
Asociația Familia Tradițională

PROGRAM

  • 31 iulie, ora 19:00 – restaurantul „La Conac”
    Invitați: Neculai si Florina Grumăzescu,  părinți a doi copii. Serile Dor de familie vor continua lunar în aceeaşi locaţie, pe teme diferite ce vor menţine viu interesul participanţilor.

INFO

Asociația Familia Tradițională

E-mail: asociatiafamiliatraditionala@gmail.com

Web: www.familiatraditionala.ro

FB: AsociatiaFamiliaTraditionala

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: