A doua editie BikeVibe a adunat 500 de ieseni

A doua editie a turului ciclist BikeVibe a reunit si anul acesta aproape 500 de ieseni iubitori de miscare, bicicleta si sanatate, consacrând definitiv actiunea retelei Arcadia drept un eveniment anual îndragit si apreciat. Dupa ce au îmbracat tricoul rosu oferit de organizatori, participantii au strabatut zona centrala a orasului, pe un traseu de aproximativ 3 km, umplând strazile de culoare si voie buna.

Printre primii biciclisti sositi în fata Palatului Culturii, cu mult timp înainte de deschiderea oficiala a actiunii, s-a numarat si Neculai B., venit tocmai din Vaslui pentru a participa la eveniment. Acelasi domn care postase pe pagina de înscrieri la BikeVibe un savuros si mult apreciat comentariu: „Mersul pe bicicleta este pentru mine ca un medicament împotriva depresiilor si a starilor de stres. Bicicleta mi-a redat puterea si curajul, care la un moment dat ma parasisera. Duminica voi pedala de la Vaslui la Iasi cu bicicleta personala, ca sa particip la acest eveniment. Este numai unul dintre sutele de mesaje vii si revigorante, sincere si puternice, amuzante sau nostalgice, pline de farmec si convingere prin care fanii BikeVibe si-au motivat pasiunea pentru ciclism, dovedind din nou ca aceasta uneste oamenii dincolo de vârsta, statut sau preocupari.

Turul ciclist BikeVibe a început duminica, 13 iulie dupa o scurta procedura de înscriere, în aplauzele entuziaste ale organizatorilor. Mari si mici, experimentati sau începatori, dar cu totii plini de energie si de zâmbet, biciclistii au parcurs fara probleme sau incidente traseul stabilit: Palatul Culturii – Str. Anastasie Panu – Str. Sf. Lazar – Podu Ros – Splai Bahlui mal drept – Bd. Tudor Vladimirescu – Str. Elena Doamna – Str. Anastasie Panu si înapoi la Palatul Culturii. Echipajele de politie si de jandarmi au asigurat protectia participantilor si au vegheat ca întregul eveniment sa se deruleze în cele mai bune conditii.

La revenirea din cursa, alte surprize i-au asteptat pe biciclisti, adaugând evenimentului un plus de atractivitate si farmec: o antrenanta demonstratie de zumba, cadouri de la sponsori si în final tragerea la sorti a celor 70 de premii ale tombolei BikeVibe. Cei mai norocosi dintre participanti au avut astfel ocazia sa câstige carduri pentru servicii de sanatate marca Arcadia, vouchere valorice pentru mobilier, servicii de optica medicala, servicii de restaurant, pentru achizitia de înghetata sau de articole sportive, abonamente si carduri de acces la importante centre de sport si agrement din oras, precum si pachete cu produse alimentare.

Reusita întregului eveniment nu ar fi fost posibila fara sponsorii generosi: Hill Center, Vision for You, Ispal, Kosarom, Betty Ice, Auchan, Rodotex, Fiterman Pharma, Dorna-Izvorul Alb, Nike, Club Armony, Little Texas, I’Velo prin Green Revolution si Raiffeisen Bank si fara partenerii media Ziarul de Iasi, Antena 1 Iasi, Zile si Nopti, Sapte Seri, newsiasi.ro, oradestiri.ro, inoras.ro, iasifun.ro, businessclass.ro.

La final, dupa un eveniment reusit si plin de energie pozitiva, ramâne concluzia tuturor celor prezenti – organizatori si participanti deopotriva – ca mersul pe bicicleta înseamna sanatate, relaxare si distractie, fiind o minunata activitate de timp liber, dar si o solutie benefica de deplasare în oras.

Cea de-a doua editie BikeVibe a fost dedicata împlinirii a 4 ani de activitate de la lansarea grupului Arcadia ca retea medicala integrata, cu servicii complete de sanatate pentru adulti si copii. Astazi, Arcadia înseamna 2 spitale, 2 policlinici, 2 centre de imagistica medicala, 1 unitate publica de prim-ajutor si 1 unitate de servicii medicale mobile, fiind cel mai important furnizor privat de sanatate în regiunea nord-estica a României.

INFO

www.arcadiamedical.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: