A aparut SmartMom, aplicatia completa pentru smartphone dedicata mamelor!

Site-ul www.totuldespremame.ro, unul din cele mai apreciate site-uri de parenting din România, anunta lansarea unei aplicatii complete pentru smartphone dedicate mamelor: aplicatia SmartMom powered by Vodafone.  Aceasta este disponibila, pentru moment, pentru smartphone-urile care functioneaza cu sistem de operare Android.

Aplicatia SmartMom, care poate fi descarcata din Google Play, se adreseaza tuturor mamelor sau viitoarelor mame care sunt în cautare de informatii relevante despre primii 3 ani de viata ai copilului.

Platforma TOTUL DESPRE MAME are o abordare holistica a vietii de familie: de la sanatate la psihologie, de la educatie la nutritie, parintii informati ai secolului nostru gasind aici o sursa esentiala de cunostinte verificate si testate.

Informatiile din aplicatie sunt prezentate sub forma ”Stiati ca?” si sunt organizate pe 3 categorii mari, precum: “Tu, mama”, “Copilul tau” si “Utile pentru amândoi”. În fiecare sectiune, mamele pot gasi informatii specifice cresterii si dezvoltarii copilului, nevoilor mamei sau vietii de cuplu, precum si instrumente utile în evolutia micutului înca din primul an de viata.

Aplicatia SmartMom ofera raspunsuri la majoritatea întrebarilor pe care si le pun parintii aflati la început de drum. Pentru ca stim din proprie experienta cât de valoroase sunt informatiile de calitate, din surse de încredere si sosite la momentul oportun, am gândit aplicatia SmartMom ca o solutie pentru primii ani de viata ai copilului, când mamele vor sa afle mai multe despre o lunga serie subiecte fierbinti cum ar fi somnul copiilor, problemele de alaptare, psihologia familiei, dezvoltarea copilului. SmartMom vine cu informatii clare, la obiect. Testati aceasta aplicatie cât mai repede!”, a declarat Despina Badescu, redactor-sef al www.totuldespremame.ro.

Cu ocazia lansarii aplicatiei, TOTUL DESPRE MAME anunta si un concurs: tot ce trebuie sa faca tinerele mame este sa demonstreze ca sunt “Smart Mom”! Mecanismul concursului este simplu: mamele îsi fac o poza  în care ne arata ca au intrat în comunitatea ”Smart Mom”, dau share pe Facebook, folosesc hashtagul #smartmom si îsi roaga prietenii sa le sustina. Fotografia cu cele mai multe like-uri va fi premiata! Concursul se desfasoara în perioada 17 – 31 iulie 2014; iar premiul cel mare este un smartphone Vodafone Smart 4 Turbo! Mai multe detalii despre concurs puteti gasi aici: www.totuldespremame.ro/concursuri.

SmartMom powered by Vodafone este updatata permanent, iar în curând va cuprinde si evenimente tematice, dar si multe alte instrumente utile. Traficul in aplicatie este gratuit pentru clientii Vodafone.

INFO

www.totuldespremame.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: