A apărut numărul cinci al revistei de benzi desenate SF ”Tinerețe fără bătrânețe” (TFB)

TFB5-coperta

În numărul 5 din banda desenată TFB, Amatheus află ceva în plus despre ce s-a întâmplat cu multă, multă vreme în urmă (din punctul lui de vedere) pe Pământ, descoperă că aliații sunt mai potriviți atunci când nu-ți sunt și prieteni iar în Valea Plângerii poți ajunge și printr-un tunel de serviciu.

Revista contine si un interviu cu Mihai Timoșenco, artistul care semnează coperta acestui număr și o poveste de-a lui Panza despre un tokamak. Panza se laudă că știe rusește.

Inspirat de unul dintre cele mai frumoase basme românești, scenariul benzii desenate ”Tinerețe fără bătrânețe” este semnat de scriitorul Marian Coman, care, împreună cu editorul Mihai Ionașcu, dezvoltă un univers postapocaliptic original. Lumea imaginată de cei doi prinde viață prin desenul lui Bogdan Chelaru, în vreme ce culoarea îi aparține artistului plastic spaniol Daniel Rosa Duran.

TFB este al doilea titlu periodic al Editurii HAC!BD, la fel ca revista Harap Alb continuă (HAC!), apare într-un format de 185x264mm, o data la 2 luni, la prețul de 6,9 lei. Începând cu 15 ianuarie 2016, numărul 5 al revistei este disponibil la centrele de presă din toată țara și poate fi comandat, alături de alte benzi desenate românești, de pe www.supererou.ro

Mai multe detalii pe pagina de facebook a editurii HAC!BD, unde comunitatatea iubitorilor de  benzi desenate depășește deja 143 000.

INFO

www.facebook.com/hacbd

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: