A 180-a Întrevedere a Clubului Fotografilor Iaşi

Casa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi si Clubul Fotografilor Iaşi va invita la a 180 – a întrevedere: marţi, 6 martie 2018, de la ora 18:30, în Sala “Diotima” a Casei de Cultură “Mihai Ursachi” din Iaşi

DESPRE OAMENI ŞI FOTOGRAFI

de vorbă cu: Daniel Chindea: fotograf de nuntă; realizator emisiune de tip live-streaming: ‘Radio Pătraţele’ . Moderator: Mihaela Ajităriţi

Visez la o lume fără kitsch. Fotografiez oameni, nunți și povești .”

Daniel Chindea fotografiează oameni din 2003. Este de profesie învățător și sociolog. Trăiește din fotografie. A pus bazele WeddingStaff, a susținut zeci de workshop-uri colective (inclusiv primul workshop de fotografie de nuntă din România) și zeci de workshop-uri one-on-one. Mulți dintre cei care “i-au trecut prin mână” au ajuns fotografi mari. Până în 2015 a purtat numele de danielphotography. De atunci este theSquare. Mai nou, Radio Pătrățele. În curând ShootLess.

Vine alături de noi să vorbim despre calitatea de a fi OM atât cu clienții noștri cât si cu colegii noștri. A apasă pe buton e simplu. A desena frumos o imagine e simplu. A rămâne OM e mai puțin simplu.

Nu în ultimul rând, ne va spune și câteva cuvinte despre SHOOTLESS 2018 ce va avea loc la Sibiu, între 30 martie şi 1 aprilie.

Accesul în sală este gratuit şi permis tuturor persoanelor pasionate de fotografie. Vă așteptam în număr căt mai mare, cu întrebari, cu situații întălnite de voi, cu păreri și cu voie bună!

Afiş realizat de Florin Aioanei

INFO

Casa de Cultură “Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi

Bd. Carol 1, Parcul Copou, Iasi

Web: clubulfotografiloriasi.ro

FB: www.facebook.com/clubulfotografiloriasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: