8 martie, sarbatorit cu muzica si premii la Palas

8 Martie este despre femei și în ansamblul Palas. Pentru doamne și domnișoare, îndrăgita destinație de shopping și relaxare a pregătit surprize muzicale, sesiuni de răsfăț și premii în tendințe.

De Ziua Internațională a Femeii, ansamblul Palas are o agendă cu evenimente și cadouri pentru doamne și domnișoare. Miercuri, 8 martie 2017, de la ora 17.00, la parterul Atriumului Palas Mall se va desfășura un spectacol care îmbină tendințele, culoarea și măiestria stiliștilor. Beauty corner-ul va fi un cadou al salonului Utopia din ansamblul Palas pentru toate reprezentantele stilului feminin.

De la ora 18.00, doamnele și domișoarele primesc un mărțișor muzical, oferit de Armonia Lucis și corul de copii Angeli. Concertul va cuprinde melodii dedicate femeilor, interpretate cu gingășia cracteristică lor.

Până pe 8 martie inclusiv, la parterul și etajul Atriumului Palas Mall se desfășoară Târgul de cadouri pentru EA. Cei aflați în căutarea unor daruri cu personalitate pentru doamnele și domnișoarele din viața lor pot alege bijuterii felurite, pălării în culorile primăverii și cu un design modern, cutiuțe pentru podoabe și decorațiuni create prin tehnica șervețelului, cosmetice naturale, tablouri pictate, genți și articole de marochinărie, accesorii, ii, piese vestimentare cu motive tradiționale și multe alte obiecte handmade.

Tot până pe 8 martie se desfășoară și campania „Poartă Primăvara”. Clienții care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei din magazinele Palas Mall se pot înscrie la tombolă. În fiecare zi, prin tragere la sorți, vor fi desemnate două persoane câștigătoare, care vor fi premiate cu un colier cu diamante Teilor, respectiv o pereche de pantofi Il Passo. Pe 8 martie, extragerile și premiile vor fi duble. În plus, zilnic, primii 207 participanți vor fi răsplătiți cu surprize instant: sesiuni de înfrumusețare, vouchere de cumpărături, meniuri delicioase, invitații la cafea și produse cosmetice. Iar cei care vor să păstreze o amintire a noului anotimp, se pot fotografia în photo corner-ul tematic, amenajat în zona Guess.

Joi, 9 martie, de la ora 14.00, în Atriumul Palas Mall se va filma o ediție specială a emisiunii „Deschis la Distracție”. Invitată va fi interpreta Elena Gheorghe, care îi va încânta pe cei prezenți cu vocea sa. Cei care vor să îi asculte melodiile și poveștile despre scenele pe care a urcat sunt așteptați la Palas.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

 

PE ACEEASI TEMA:

BagExpo, la Palas Mall

Expo Mineralia la Palas Mall

Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii sarbatorita la Palas

MusicForKids International Festival 2017

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: