8 Martie Electronist (2013)

8martie_LSETC

Liga Studentilor Electronisti din Iasi realizeaza in data de 8 Martie 2013, in cadrul Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Iasi, un proiect traditional pentru studentele electroniste, intitulat 8 Martie Electronist. In aceasta zi, studentele si profesoarele Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Iasi, precum si doamnele si domnisoarele ce vor trece prin incinta facultatii vor primi flori, martisoare si o felicitare din partea membrilor Ligii Studentilor Electronisti din Iasi.

Prin intermediul proiectului, dorim sa promovam valori si obiceiuri traditionale romanesti, perioada desfasurarii proiectului fiind inceputul lunii martie, perioada cunoscuta in popor ca zilele babelor.

Seara de 8 martie o vom petrece incepand cu ora 21:00 in Club For Fun (Splai Bahlui, langa Facultatea de Electrotehnica), unde vom sarbatori printr-o petrecere tematica cu multe concursuri si surprize. Intrarea in club se va face pe baza Carnetului de Student si prin achitarea unei taxe de 2 lei pentru baieti, iar domnisoarele vor beneficia de intrare libera.

Coordonatorii proiectului sunt Huma Mihail, student in anul III si Arnautu Stefan, student in anul I la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Iasi, membri activi ai Ligii Studentilor Electronisti din Iasi (LS ETC).

INFO

CLUB FOR FUN

Adresa: Bd. Mangeron Dimitrie, 49, Iasi, – Bd. Splai Bahlui dr. , langa Facultatea de Electrotehnica a Universitatii tehnice ”Gh. Asachi”.

clubforfun.ro

www.facebook.com/forfuniasi

Liga Studentilor Electronisti din Iasi: www.liga-etc.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: