8 Martie Electronist (2012)

8 martie electronist

Liga Studenţilor Electronisti din Iasi realizeaza  pe 78 Martie 2012, in cadrul Facultaţii de Electronica, Telecomunicaţii si Tehnologia Informaţiei, un proiect dedicat doamnelor si domnisoarelor electroniste, numit 8 Martie Electronist.

Acesta este un proiect deja traditional in cadrul organizatiei, el fiind inceput inca din anul 2003 si continuat an de an de membrii acesteia:

  • In seara de 7 Martie 2012, incepand cu ora 21:30, in Club Backroom, vom sarbatori printr-o petrecere cu concursuri si surprize.
  • Pe parcursul zilei de 8 martie 2012 studentele electroniste, doamnele si domnisoarele profesoare care vor fi prezente in facultate, vor primi flori, martisoare si felicitari personalizate din partea membrilor organizaţiei.

Prin intermediul proiectului, promovam valori si obiceiuri tradiţionale romanesti, prin daruirea unui cadou simbolic studentelor si doamnelor profesoare.

Coordonatorii proiectului sunt  Filioreanu Cristian, student in anul II, Ghelţu Stefan si Petreanu Claudiu, studenţi in anul I la Facultatea de Electronica, Telecomunicaţii si Tehnologia Informaţiei, membrii activi in Liga Studentilor Electronisti din Iasi.

Pentru mai multe detalii: www.liga-etc.ro.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

O noapte alături de prieteni la Tribo

Revelion atomic in Underground Pub

O noapte de poveste la Hunter’s Pub

Echo de Ravel – Silver Night Party @Time Out

Scrie un comentariu: