7 zile, 7 culturi, 7 filme = Festivalul de Muzica si Film in aer liber >multicolor

Festivalul Multicolor 2012

Cu o multime de studenti straini, Iasul este un oras multicultural in care sunt prezente, sub diferite forme, culturile europene. Creat din dorinta de a promova atat culturile cat si cinematografia straina, Festivalul de Muzica si Film in aer liber <multicolor, organizat de asociatia Initiativa Erasmus Iasi, a ajuns anul acesta la cea de-a patra editie. Plimbarile de seara, atmosfera relaxanta, muzica buna si diversitatea culturala se intalnesc in Copou, pe Esplanada Casei de Cultura „Mihai Ursachi”, in perioada 28 mai – 3 iunie 2012.

Astfel, incepand de luni, 28 mai, iesenii care doresc sa patrunda in atmosfera multiculturala a Europei, sunt asteptati in parcul Copou. In timpul zilei vor fi difuzate melodii din repertoriul „tarii zilei” pe strada Lapusneanu si in librariile Anticariat „Dumitru I.Grumazescu”, iar seara dupa ora 20:00, in Copou, vor fi proiectate filme din cinematografia europeana. Nu doar cinefilii se pot bucura de o experienta multiculturala. Iubitorii de literatura pot vizita in fiecare zi, la libraria „Avant- Garde” standurile special amenajate cu lucrari ale scriitorilor europeni. Cele sapte tari promovate in acest an sunt: Norvegia, Marea Britanie, Germania, Italia, Franta, Spania si, bineinteles, Romania.

Pentru participanti organizatorii au pregatit tombole cu premii surpriza in fiecare seara a festivalului.

Toate activitatile se vor desfasura in aer liber, iar accesul este permis tuturor doritorilor, gratuit.

INFO

Alte detalii si programul detaliat: www.festivalulmulticolor.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: