7 dramolete creepy din blocul MP6 | Ateneul National Iasi

Ateneul Național din Iași vă invită Sâmbătă, 31 iulie 2021, de la ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” la spectacolul „7 dramolete creepy din blocul MP6”, regia Radu Mihoc

Viața fiecăruia dintre noi se manifestă diferit atunci când ne aflăm în zona noastră de confort. Abia atunci ne dezbrăcăm de caracter și devenim noi înșine. Spectacolul prezintă 7 situații din viața privată și intimă a unor cupluri. 7 povești de dragoste supuse sub lupa privitorului, dezgolite de barierele și măștile impuse de societate.

Spectatorul este condus să urmărească scurtele povești ale acestor cupluri în forma lor brută și uneori înfricoșătoare. Realitatea din interiorul fiecărui apartament capătă adesea tente oribile sau îngrozitoare pentru ochiul exterior, dar nu este lipsită de un adevăr autentic elocvent.

Distribuția: Florin Gorgos și Mălina Balcan. Regia: Radu Mihoc.

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 20 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului National din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul National Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: