7 ani de Acaju

7-ani-acaju

Acaju implineste 7 ani. Ani plini de râsete gălăgioase, petreceri spontane, cocktail-uri savurate. Am fost martori la multe prietenii închegate și izbucniri de creativitate. S-au creat la noi numeroase amintiri pe care nu am vrea să le povestim nepoților dar și altele pe care abia așteptăm să le împărtășim.

De aceea, sunteti invitati pe 7 august să petreceti în cinstea tuturor momentelor frumoase. Sub cerul înstelat, în spațiul verde de la Hamak. Organizatorii nu au setat o tematică anume, însă evenimentul se  învârteste în jurul cuvintelor precum prietenie și sinceritate. În acest sens, vom fi pregătite pentru cei care vin înainte să se lase seara, diverse activități distractive.

La capitolul muzică am ales să păstrăm totul local. Atmosfera dansantă va fi întreținută de prieteni dragi, oameni care fie au fost alături de noi de la bun început, fie am avut norocul să-i cunoaștem pe parcurs.

BILETE

Biletele, care vor fi de fapt insigne, costa 7 lei și se vor găsi la intrare în ziua evenimentului. Sunteti invitati  in pași de dans începând cu ora 19:00.

INFO

Cafeneaua Acaju

Str. Sf. Sava 15, 700073, Iasi

Web: www.la-acaju.ro

FB:www.facebook.com/AcajuCafenea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: