“6ASE” – AVANPREMIERĂ – Episodul 8 – Proiecție în prezența echipei

Cunoaște echipa 6ASE! Vino și tu la Cinema Ateneu pe 30 ianuarie 2021, de la ora 12.30, să vezi în premieră ultimul episod din serialul 6ASE, ce a făcut senzație iarna aceasta în mediul online!

6ASE prezintă povestea a 6 copii care trec prin tot felul de peripeții, după ce au fost răpiți de o agenție secretă. Dar, asemenea unor supereroi moderni, reușesc să treacă de orice obstacole cu ajutorul prieteniei. Acțiunea celor 8 episoade devine cu atât mai complexă, cu cât o multitudine de personaje pleacă în căutarea lor – poliția, profesorii, colegii și părinții lor.

Din acest proiect fac parte mai multe vedete din showbiz-ul românesc, cântăreți, sportivi, dar și actori profesioniști de la Ateneul Național din Iași sau copii din cadrul școlii de televiziune Just Smile Iași. În rolurile principale îi putem întâlni pe Cătălin Moroșanu, Lino Golden, Vlad Baba, Erica Moldovan, Cezara Cristescu, Ion Paladi, Dumitru Florescu, Codrin Dănilă, Răzvan Popescu (Radio ZU), Gabriela Guzun, Diana Drăgușin, cei 6 copii Alessia Ceapraga, David Popescu, Denisa Tudosa, Ronny Fiterman, Celina Enea, Yanis Pavel și mulți alții.

Serialul este produs de Vlad Baba, regizat de Ciprian I. Iacob, după un scenariu semnat de Erica Moldovan.

La premiera de la Cinema Ateneu, vei avea șansa să vezi, alături de actorii tăi preferați, ultimul episod din primul sezon al serialului 6ASE!

INFO

Cinema Ateneu

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: cinemaiasi.ro

FB: www.facebook.com/Cinema.Iasi

PE ACEEASI TEMA:

Servitorii | Cinema Ateneu

Lassie se întoarce acasă | Cinema Ateneu

Anul nunților | Cinema Ateneu

Încă un rând | AVANPREMIERĂ

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Caravana ŠKODA la ERA Shopping Park

Noi provocări pentru Patricia Pop, prima femeie care traversează România cu tractorul

Scriu în culori – „Fă o copertă nouă cărții preferate!”

Expoziția „Chipuri și cămeși”

Scrie un comentariu: