6 ani de Acaju. Petrecere la Hamak

Alice: How long is forever? White Rabbit: Sometimes, just one second.” 6 ani au trecut într-o clipită. Deoarece am fost mereu onorați de prezența unor personaje atipice, carismatice și puțin ieșite din normalitate cu care am trecut prin întâmplări fantastice, concluzia a fost una singură: trăim într-un wonderland și suntem toți nebuni, în felul nostru.

Pe 8 august 2014, la ora 18:00 vă invităm să marcăm această împlinire de ani printr-o petrecere de poveste. La Hamak, în aer liber, cu muzică și vibe-uri pozitive. Scenariul este unul tematic – ”Alice in Wonderland”, așadar lăsați-vă garda jos și dați voie imaginației să vă poarte în locuri neașteptate.

Primul concert va fi susținut de Danaga, după care atmosfera dansantă va fi întreținută de That Couch Funk Collective, Ilie și Lex Animaux până în zori.

Danaga (Daniel Aga) și-a început aventura sa muzicală în 1998, ca solist vocal și chitarist într-o trupă rock. După o pauză de câțiva ani își vinde motocicleta pentru a-și cumpăra primul său computer și trece la electronice. Muzica lui este un amestec între diferite genuri, de la muzica electronică a anilor 60 și 70, jazz, hip-hop, funk până la techno și house, cu influențe etno.
soundcloud.com/danaga ; facebook.com/agadanaga

TCFC (that couch funk collective) este un grup multifunctional compus din 2 oameni si 1 extraterestru care graviteaza undeva in jurul conceptului de funk. Fuziunea celor 3 se materializeaza in seturi care variaza de la disco la hip hop, presarate cu house pe alocuri. depinde de context. In orice caz, ideea este sa provoace dans. din cand in cand se mai ocupa si de productii proprii sau edit-uri, organizeaza evenimente sau colectioneaza suveniruri muzicale. de asemenea, baietii (si extraterestrul) au o stransa colaborare cu proiectul nicecream.fm, unde ajuta la umplerea piscinei si la mentinerea atmosferei tropicale.
soundcloud.com/thatcouchfunkcollective
; facebook.com/thatcouchfunkcollective

Les Animaux ascunde placeri orientate spre un 4 pe 4 mai soulfull, un amestec de scoala veche si electronica energetica, cu nerv. Desi calatoria a inceput acum mai bine de 10 ani producand si promovand muzica experimentala, de dormitor la propriul netlabel arhiva7, evolutia recenta catre dj-ing a reusit sa arunce in echilibru si pace ‘animalele’ interioare.
mixcloud.com/lesanimaux/
; facebook.com/lsnmx

ACCES

Intrarea se face pe baza unei brățări pe care o veți găsi începând de vineri la Acaju la prețul de 6 lei (sau 10 lei la fața locului în ziua petrecerii), iar celor care vin până în ora 21:00 le pregătim câteva surprize speciale.

INFO

Clubul de Agrement de Bunavoie – Hamak

www.hamak.ro

Acaju

Str. Sf. Sava 15

la-acaju.blogspot.ro

www.facebook.com/AcajuCafenea/info

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: