5yM – JAZZ & Poetry Performance cu SEPP & Pumn de Țărână

5yearsMeru + 2yearsClubulCreatorilor. 7 ani alături de voi și 5 ani de când s-a lansat Meru Iaşi pe care îi aniverseaza cu artă printr-o serie de evenimente. Primul eveniment este despre Jazz și Poezie.

Pumn De Țărână este un artist român de rap și poezie care locuiește în Linz (Austria) unde i-a cunoscut pe jazziștii din trupa Sepp. Împreună au pus la cale un proiect de Jazz și Poetry Performance pe care îl vor prezenta în 28 Septembrie în Meru.

În cadrul evenimentului, Pumn de Țărână va lansa volumul său de debut în poezie sub numele Onisimus Lang. Volumul se intitulează „sfidarea stafidelor” și va fi publicat la Casa de Editură Max Blecher.

J a z z în C o p o u
VINERI *28 septembrie *ora 21
Meru _ Iași

Pumn de Țărână (Onisimus Lang) este un artist cunoscut în mod special printre ascultătorii de muzică rap, dar și pentru evenimentele sale de Poetry Performance. A început să scrie versuri rap în anul 2008, lansând în 2009 primul său album intitulat „În drum spre casă”. Până în prezent a lansat 4 albume, unul dintre ele fiind sub numele trupei „Dreptul la Cuvânt” în care a activat o vreme. În ultimii 3 ani s-a axat pe poezie și ca urmare, va lansa în cadrul evenimentului volumul său de debut „sfidarea stafidelor” publicat la Casa de editură Max Blecher.

SEPP este un octet de jazz înființat în 2017 de către clarinetistul austriac Christopher Haritzer. Acest proiect este un omagiu adus bunicului acestuia: Josef Lackner. Acesta a fost pionier în protecția avalanșei, ghid montan, salvamont, fermier, conducătorul mai multor fundații, un tată dedicat familiei și un împătimit muzician. De la bunicul său, care avea o mare încredere în propiul instict și mergea deseori pe drumuri nemarcate, asumandu-și riscurile, a învățat Christopher primele mișcări la clarinet. Pe aceeași atitudine mizează Christopher împreună cu colegii săi de trupă, cu rădăcini în Brazilia, Turcia, Cehia, Germania sau Austria, care fiind fascinați de nou, contribuie fiecare în modul său unic la compoziția muzicală a trupei.

Componenta: Gizem Kuş ( vocals ), Victoria Pfeil ( soprano saxophone, baritone saxophone, composition ), Lothar Beyschlag ( trumpet, bugle ), Bilge Kaan Kuş ( fretless guitar, fretted guitar, vocals, composition ), Tobias Steinberger ( framedrums, percussion ), Tomáš Novák ( violin, vocals, composition ), Iradi Luna ( double bass, composition ), Christopher Haritzer ( clarinet, bass clarinet, diatonic-bisonoric accordion, vocals, compositions )

INTRARE

Suport: 20 lei de`amorul artei [Pentru acest eveniment nu se fac rezervări, sunteti așteptati din timp pentru a ocupa locurile preferate]

J a z z în C o p o u promovează muzica jazz în spațiul Meru. Prin acest proiect susțin jazz-ul românesc și străin, invita tinerii debutanți în jazz și artiștii consacrați  și reunesc iubitorii de muzică jazz.

INFO

CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune

Adresa: Str. Gavriil Musicescu nr. 14

Webwww.incuib.ro

FB: www.facebook.com/laCUIB

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: