5MS Iasi – exerseaza-ti talentul oratoric

Evenimentul  5MS Iasi – cea mai mare oportunitate de a-ti evalua talentul oratoric, de a-ti invinge teama de vorbit in public,  dar si o combinaţie ideală de informaţie, networking, emoţie, energie şi bună dispoziţie, pentru toate categoriile de participanti!

Evenimentul public speaking – 5MS Iasi, ce se va desfasura in premiera la IASI,  joi, 23 ian. 2014, la Ceainaria librariei Carturesti – Palas Mall, de la ora 19:00, ofera participantilor:   10 discursuri pregătite, 5 discursuri improvizate, 1 invitat special si premii surpriză

Tema primei editii: Planuieste-ti visul acum, la inceput de an!

5MS sau ”5 Minute Speeches” este o franciză adusa din Anglia in luna iulie, 2013 la Cluj, ce propune o serie de evenimente unicat, în cadrul cărora participanţii susţin discursuri pe o tematica data. Pasionaţii de vorbit în public, si nu numai ei, beneficiază de un mediu prietenos şi profesionist pentru a-şi exersa talentul de oratori, iar spectatorii au parte de o combinaţie ideală de informaţie, emoţie, energie şi bună dispoziţie.

În această lună, pentru prima editie la Iasi 5MS, tema aprofundată este importanta planificarii VISULUI, urmând ca participanţii să susţină un discurs de 5 minute pe semnificaţia acestei teme. Cu totii avem un VIS pe care ni-l dorim implinit, dar in majoritatea cazurilor, putini sunt acei care reusesc sa si-l implineasca. Actiunea ce sta la baza oricarui fapt este, fara doar si poate, planificarea!

Daca nu iti planifici tu ceea ce vrei sa faci, unde doresti sa ajungi, cum sa implinesti ceea ce-ti doresti, cu siguranta ca va fi mereu altcineva care sa o faca pentru tine. Durerea mare este ca atunci tu, vei fi inclus in planul altcuiva, iar visul tau va ramane la stadiul de … VIS.

Napoleon Bonaparte spunea ca “ Dacă nu planifici in prezent viitorul, atunci nicăieri nu te vei mişca în viitor.”  Sa iti planifici viata si sa iti asumi cresterea este un atribut al unei persoane entuziaste, creative, care ia pozitie si decide ca este timpul sa faca lucruri sa se intample. O astfel de persoana este un artist, in adevaratul sens al cuvantului!

Atunci cand suntem predispusi sa lasam viata sa ne traiasca si noi doar reactionam, suntem victime. Atunci cand decidem sa ne traim VISUL noi si sa decidem ce vrem sa facem si cine vrem sa fim, atunci suntem oameni de actiune … Daca si tu esti o astfel de persoana … Daca esti pregatit pentru cel mai bun an din viata ta, de pana acum… Daca  esti dispus sa faci ca sa se intample asta … VINO şi spune-ne cum ai facut tu? Cum crezi tu că am putea sa ne planificam activitatile in 2014, astfel incat sa ne traim VISUL? Si de ce ar trebui sa o facem, din punctul tau de vedere? Vino, si spune-ne povestea ta!

PARTICIPARE

5MS iti propune in acest scop posibilitatea de a sustine unul din cele 10 discursuri pregătite, 5 discursuri improvizate,  sa urmaresti 1 invitat special, vorbitor profesionist care va dovedi ca nu este tocmai usor, chiar si pentru un profesionist, sa-si structureze informatia in 5 minute, sa castigi premii surpriză si sa te bucuri de multa buna dispozitie!

REZERVĂ-ŢI ACUM UN LOC AICI: www.eventbrite.com

Locurile sunt limitate, timpul este scurt, asa ca iti recomand sa nu mai amani! Pentru o atmosferă mai dinamică, discursurile sunt prezentate cu 20 de slide-uri care se schimbă automat după 15 secunde. Astfel, vei avea parte de adevărata savoare a poveştilor într-un mediu antrenant!

Intrarea : 15 RON.

Poţi să vezi ce au spus participanţii de la evenimentele precedente aici: www.5ms.ro/cluj-testimoniale.

INFO

www.5ms.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: