550 de copii din Glodenii Gândului se întâlnesc cu Moş Crăciun

afis-campanie

Sărbătorile de iarnă din acest an vor fi mai frumoase pentru copiii de la  Grădiniţa şi Şcoala Generală din Glodenii Gândului (judeţul Iaşi). La iniţiativa unor oameni cu suflet mare, fiecare dintre cei 550 de copii va primi câte un dar de la Moşul cel Bun în cadrul campaniei “Ajută-l pe Moş Crăciun să ajungă la toţi copiii”.

Mi-am dorit mult să-i ajut. În mediul rural, darurile ajung mai greu. Foarte mulţi copii din Glodenii Gândului au părinţii plecaţi în străinătate. Ei cresc alături de rude sau bunici. Unii sunt bine îngrijiţi, dar le simt tristeţea dată de depărtarea de familie. Cu ajutorul partenerilor am reuşit să strângem jucării, cărţi, dulciuri şi fructe”, a spus Denisa Timofte, de la Farmacia Mecop Vet din Ţibăneşti, iniţiatorul acţiunii.

Principalul partener al campaniei, una dintre cele mai mari din judeţul Iaşi din această iarnă, este magazinul Via Nturalia, ale cărui depozite sunt pline cu daruri.

Sărbătoarea Crăciunului scoate la iveală ce-i mai bun din noi, iar gândurile şi gesturile noastre caritabile se îndreaptă către cei aflaţi în nevoie. La Via Naturalia am pornit cu bucurie şi încredere, alături de partenerii noştri, această campanie în speranţa că vom face fericiţi atât pe copii, cât şi pe care au dăruit din suflet. Le mulţumim tuturor prietenilor noştri şi firmelor care au donat în această perioadă, dar şi clienţilor magazinului Via Naturalia care au cumpărăt dulciuri bio. 10% din valoarea cumpărăturilor va ajunge, sub formă de fructe şi dulciuri, la aceşti copii frumoşi. Ajută-l pe Moş Crăciun să ajungă la toţi copiii este o acţiune de suflet care se va repeta sigur şi în anii următori”, a declarat Irina Dolhăscu, managerul magazinului  bio „Via Naturalia” din Iaşi.

În campanie au intrat ca parteneri revista Glare, Şcoala „Varlaam Mitropolitul” şi Grădiniţa Buna Vestire, Re-Mind Center, Clinica Susanu, Fonoteca Exclenţei, Clubul IQ şi foarte mulţi ieşeni cu suflet mare care au vrut să aducă o bucurie copiilor de la Grădiniţa şi Şcoala din Glodenii Gândului. Cu ajutorul lor, fiecare prichindel va primi jucării, cărţi, dulciuri şi fructe.

Darurile pleaca către cei mici vineri dimineaţă, caravana fiind însoţită de Moş Crăciun, de parteneri şi de ieşenii care s-au alăturat uneia dintre cele mai mari campanii din această iarnă.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: