Petrecere „5 ani de Acaju” în grădina Muzeului Mihail Sadoveanu

Petrecere „5 ani de Acaju” în grădina Muzeului Mihail Sadoveanu/ afis iasiSâmbătă, 10 august 2013, Acaju vă invită în grădina Muzeului Mihail Sadoveanu pentru a sărbători cei 5 ani de activitate.

Împlinim 5 ani. Serbăm şi anul acesta sub cerul liber, alături de prieteni, în joacă, cu inspiraţie şi dorinţă de voie bună. Incepem de la 6, pe seară, cu jocuri, zone de interacţiune şi relaxare , pe muzica celor de la Beat Poetry. Pe înserat, de la 10, ne mişcăm naiv şi colorat odată cu We singing colors, concert numai bun de dat startul unui dans funky alături de Electric Brother. Continuăm până dimineaţă cu Les Animaux şi NK în sunete şi mişcări de energie pozitivă.

step-and-roll-workshop-de-creatie-papergirl-iasi-acaju-muzeul-mihail-sadoveaunu-iasi-afis

UPDATE

Serbam alaturi de prieteni si proiecte dragi asa ca sambata, intre 18 si 21, in Gradina Sadoveanu, desenam alaturi de Papergirl Iasi. Pregatim si jocuri si zone de relaxare asa ca va asteptam devreme sa ne bucuram de zi in intregul ei.

PREȚ

Intrarea se face pe baza unei insigne special făcută pentru această aniversare. O găsiţi la Acaju începând de vineri, 2 august, până vineri, 9 august, la preţul simbolic de 5 lei. Există un număr limitat aşa că, dacă vrei să fii acolo, ai grijă să o iei pe a ta din timp.

INFO

www.facebook.com/pages/Acaju

Pagina evenimentului pe Facebook: www.facebook.com/events/633176643367538

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: