4yM Jazz în Copou

Meru Iaşi împlinește 4 ani alături de voi. +2 ani înainte prin Clubul Creatorilor. Sărbătoresc acest moment printr-o serie de evenimente care se vor desfășura pe parcursul întregii săptămâni, în perioada 2 – 8 octombrie.

ANDRA BOTEZ BAND vine cu un vibe nou. Vă așteaptă la o experiență audio-vizuala inedită. Este un proiect special, așteptat de mult timp, inspirat de Meru și de atmosfera creată de voi la serile de jazz. Jazz cu influențe electronice și o trupă de profesioniști: A n d r a Botez [ singer ], E d i Taras [ bass ], T u d o r Amarandei [ piano & synth ], B o g d a n Botez [ drums & programming ].

JOI, *5 octombrie *, ora 9 pm, Meru Iași

INTRARE

Suport: 15 lei de`amorul artei. Rezervări: 0332 401 312.

ATENȚIE: Sala va fi amenajată altfel decât de obicei și nu vor fi locuri la mese. [concertul începe la ora 21:00, de aceea vă rugăm să veniți cu 30/45 minute înainte de începerea lui deoarece rezervările se vor anula la ora 20.30 pentru a reorganiza eventualele locurile rămase disponibile]

 

J a z z în C o p o u promovează muzica jazz în spațiul Meru. Prin acest proiect susținem jazz-ul românesc și străin, invităm tinerii debutanți în jazz și artiștii consacrați și reunim iubitorii de muzică jazz.

INFO

Meru Iasi

Bd. Carol I,nr. 3, Casa cu pasaj, Et. 1

E-mail: meru.contact@gmail.com

www.facebook.com/MeruIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: