4×4 / So Trupa / UN Youth Iasi Branch @Teatru Fix

4x4-so-trupa

Un eveniment cu scop caritabil pentru un centru de copii din Ungheni, “Seara de teatru” este ocazia perfecta sa te simti bine si sa ajuti in acelasi timp. Trupa “So Trupa” se caracterizeaza prin povesti de viata, idei, atitudini, despre oameni obisnuiti care vor sa fie altfel.

Pe 12 decembrie 2016 vor juca piesa “4X4” de Alexandra Badea. In piesa se vorbeste despre problemele tinerilor, despre nemultumiri, toate cu scopul de a ii face pe cei din public sa ia atitudine si sa schimbe ce nu functioneaza bine in societate. Tinerii sunt cei care pot lua atitudine. Nu exista o reteta pentru a fi fericit. Trebuie doar sa fii tu si atat.

Piesa “4X4” aduce pe scena patru povesti de viata, oameni pe care ii vedem zi de zi in jurul nostru. Restul ramane surpriza si va fi dezvaluit luni, 12 Decembrie, la ora 18:00 la Teatru Fix. UN Youth Iasi Branch va asteapta!

Fondurile stranse in urma acestui proiect se vor indrepta catre copiii din orfelinatul “Copiii Luminii” din Balti, Republica Moldova, prin intermediul unui viitor proiect numit “Christmas Groove”, anul acesta la a IV-a editie. Se doreste achizitionarea de incalcaminte si imbracaminte de iarna pentru cei 60 de copii si, in plan secundar, 10 calculatoare pentru orfelinatul “Copiii Luminii Moldova”. Proiectul acesta nu va acoperi prea mult din ceea ce au nevoie copii acestia, insa speram sa le aducem pe langa un zambet pe buze, o viata un pic mai buna. Hainutele de iarna sa le tina de cald prin iernile friguroase, iar calculatoarele sa le fie o fereasta catre lumea la care au acces atat de putin.

INTRARE

Pentru achizitionarea biletelor, nu ezitati sa apelati la persoanele de contact: Maria Andra Caunii – 0755244475; Miruna Miron – 0729290759.

*Donatie pentru intrare: 20 lei

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/TeatruFix

PE ACEEASI TEMA:

Christmas Bliss

1000 de oameni pentru FiX

“PARAZIȚI” de Marius von Mayenburg @Teatru Fix

Reconstruction of memories – Jam Session pe strada cu tramvaie

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

m y p r i v a t e VRUNCH: public salon

Sarbatoarea Poeziei la Iasi 2018

Directia 5 LIVE

La Salonul cărţii de la Paris, deschis oficial de preşedintele Emmanuel Macron, standul României se bucură de toată aprecierea publicului francez

Scrie un comentariu: