4×4 / So Trupa / UN Youth Iasi Branch @Teatru Fix

4x4-so-trupa

Un eveniment cu scop caritabil pentru un centru de copii din Ungheni, “Seara de teatru” este ocazia perfecta sa te simti bine si sa ajuti in acelasi timp. Trupa “So Trupa” se caracterizeaza prin povesti de viata, idei, atitudini, despre oameni obisnuiti care vor sa fie altfel.

Pe 12 decembrie 2016 vor juca piesa “4X4” de Alexandra Badea. In piesa se vorbeste despre problemele tinerilor, despre nemultumiri, toate cu scopul de a ii face pe cei din public sa ia atitudine si sa schimbe ce nu functioneaza bine in societate. Tinerii sunt cei care pot lua atitudine. Nu exista o reteta pentru a fi fericit. Trebuie doar sa fii tu si atat.

Piesa “4X4” aduce pe scena patru povesti de viata, oameni pe care ii vedem zi de zi in jurul nostru. Restul ramane surpriza si va fi dezvaluit luni, 12 Decembrie, la ora 18:00 la Teatru Fix. UN Youth Iasi Branch va asteapta!

Fondurile stranse in urma acestui proiect se vor indrepta catre copiii din orfelinatul “Copiii Luminii” din Balti, Republica Moldova, prin intermediul unui viitor proiect numit “Christmas Groove”, anul acesta la a IV-a editie. Se doreste achizitionarea de incalcaminte si imbracaminte de iarna pentru cei 60 de copii si, in plan secundar, 10 calculatoare pentru orfelinatul “Copiii Luminii Moldova”. Proiectul acesta nu va acoperi prea mult din ceea ce au nevoie copii acestia, insa speram sa le aducem pe langa un zambet pe buze, o viata un pic mai buna. Hainutele de iarna sa le tina de cald prin iernile friguroase, iar calculatoarele sa le fie o fereasta catre lumea la care au acces atat de putin.

INTRARE

Pentru achizitionarea biletelor, nu ezitati sa apelati la persoanele de contact: Maria Andra Caunii – 0755244475; Miruna Miron – 0729290759.

*Donatie pentru intrare: 20 lei

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/TeatruFix

PE ACEEASI TEMA:

Teatru FiX va găzdui atelierul ÎnCERc al Petrei Acker împreună cu Anamaria Guguian

Contact for couples- workshop la Teatru Fix

Ieşenii aleargă 21 de kilometri pentru copiii inteligenţi din familii defavorizate

Spectacolul de teatru “60 MINUTES OUT OF 8640” @Teatru FiX

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Opening Party la Tiki Village. Invitati: DJ Optik și Adrian Eftimie

Deschis la Distractie te provoaca la cel mai tare CONCURS de gatit in familie!

FIE 2017 / Weekend de muzica clasica cu participare internationala

”Supraviețuirea creştinului ȋn cetate” – o analiză la rece realizată de profesorii Adrian Papahagi şi Radu Preda

Scrie un comentariu: