48 Hour Film Project Brasov 2013, competitie internationala de scurtmetraje

Cea mai mare competitie internationala de scurtmetraje revine la Brasov in weekendul 16 -18 august 2013. Realizatori de film din tara si strainatate, amatori sau profesionisti, vor concura pentru a afla cine poate face cel mai bun scurtmetraj, in doar 48 de ore.

Organizat in peste 100 de orase din intreaga lume, 48 Hour Film Project este o competitie de creatie de film, contracronometru, care stimuleaza creativitatea, munca in echipa si ii provoaca pe participanti sa dezvolte o productie de calitate si originala intr-un timp scurt. Misiunea 48 Hour Film Project este de a incuraja dezvoltarea productiei de film si a cineastilor.

Prin acest festival/concurs, cei din domeniu trec peste ezitarile legate de o productie si ajung sa faca filme. Cu toate ca limita de timp plaseaza o restrictie neobisnuita realizatorilor filmului ea este, totodata, eliberatoare deoarce ii incurajeaza sa puna accentul mai mult pe “a face” decat pe “a vorbi”. Vrei sa-ti antrenezi abilitatile de realizator de film vara acesta? Fa-ti o echipa de productie si accepta provocarea 48 Hour Film Project Brașov.

INSCRIERI

Inscrie-te pe www.48hourfilm.com/brasov pana in data de 12 august a.c. sau cauta o echipa careia sa i te alaturi. Ajuns la cea de-a treia editie, 48 Hour Film Project Brasov a adunat in fiecare an peste 150 de participanti, autori de film independent.

Filmele castigatoare au sansa sa intre in competitia internationala, alaturi de filme din intreaga lume, pentru titlul “Best 48 Hour Film 2013” si sa castige marele premiu de 5000 $. Zece din cele mai bune filme din turul 2013 vor fi proiectate la Festivalul de Film de la Cannes, in cadrul Short Film Corner 2014.

INFO

www.48hourfilm.com/brasov

Facebook: http://www.facebook.com/Brasov48HFP

E-mail: brasov@48hourfilm.com

Twitter: @Brasov48HFP

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: