4 zile de reduceri la BabyFest, 20-23 Noiembrie, Palas Mall, Iasi

babyfest-afis

Prima editie a festivalului BabyFest, dedicat copilului, isi deschide portile pentru 4 zile incepand de joi, 20 noiembrie, in Palas Mall Iasi.

BabyFest va fi o sarbatoare a copilului, plina de evenimente de entertainment pentru copii si parinti, prezentari de servicii si o ocazie perfecta pentru a achizitiona cele mai moderne si accesibile produse de puericultura, imbracaminte si incaltaminte, accesorii camera copii, carucioare, mobilier copii, produse alimentatie bio, produse de baie si igiena corporala, servicii medicale si financiare.

Festivalul va fi structurat pe 4 directii de interes:

BabyFest | Expo – Zona in care companii din industria de profil vor expune si comercializa imbracaminte, incaltaminte, jucarii, produse de puericultura mare (carucioare copii, scaune masina, landouri/scoici, mobilier camera copii, patuturi, mese infasat, etc.) si mica (produse pentru baie si igiena corporala, articole pentru sanatatea si cresterea copilului, alimentatie si nutritie, articole hranire etc), produse de ingrijire si vestimentatiegravide , societati de asigurari si servicii bancare de economisire

BabyFest | Edu – Companii ce au ca specific componenta educationala vor promova si comercializa servicii si materiale educationale. Vor fi prezente: scoli si gradinite private, servicii after school, agentii de baby-sitting, ateliere de creatie, scoli de dans, edituri si librarii, asociatii non-profit.

BabyFest | Medical – Furnizori de produse si servicii ce activeaza in industria medicala (servicii maternitate, obstetrica si ginecologie, pediatrie, companii celule stem, stomatologie copii, psihologia copilului si a familiei) vor expune si prezenta servicii specifice.

BabyFest | Entertainment – Vor fi desfasurate activitati de entertainment  precum:  teatru de papusi, , concursuri interactive de creatie pentru copii, face painting, entertaineri  (mascote, personaje desene animate etc.), tombole cu premii in produse pentru vizitatorii festivalului, discoteca pentru copii.

BabyFest va fi un eveniment regional care va oferi locuitorilor din zona Moldovei oportunitatea de a accesa cele mai bune oferte, cele mai performante servicii si cel mai distractiv mod de a-si petrece timpul liber alaturi de copii lor.” – Razvan Moisoiu, Director de marketing EVENTEX

Parintii sunt invitati asadar la BabyFest de Joi, 20 Noiembrie pana duminica, 23 Noiembrie intre orele 10-22 in Atrium – Palas Mall Iasi. Pe baza bonului de cumparaturi se participa la tombola BabyFest.

INFO

BabyFest

Atrium Palas Mall, Iasi

Email: contact@babyfest.ro

Web: babyfest.ro

FB: www.facebook.com/BabyFestExpo

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: