4 nume grele în Digital Marketing şi Optimizarea Conversiilor vin, pentru prima dată în Romania, la GPeC Summit

gpec-24-noiembrie-2015-ecommerce-romania-foto-arhivaPe 24 noiembrie are loc, la Bucureşti, ediţia de toamnă a GPeC Summit – cel mai important eveniment de comerţ electronic din România care marchează şi primii 10 ani de existenţă GPeC (Gala Premiilor eCommerce) în online-ul românesc. Invitaţii speciali ai Summit-ului din noiembrie sunt adevăraţi guru în digital marketing şi în creşterea vânzărilor magazinelor online, fiind recunoscuţi ca autorităţi în domeniu la nivel internaţional şi vorbind la cele mai importante evenimente de profil din întreaga lume. De data aceasta vor urca pe scena GPeC, pentru prima oară în România.

Oli Gardner este co-fondatorul Unbounce – unul dintre cele mai apreciate tool-uri de A/B Testing la nivel mondial – fiind cunoscut ca expert în optimizarea ratei de conversie. Oli crede că reţeta de succes pentru creşterea ratei de conversie stă în mixul perfect dintre date şi design (user experience), împreună cu serviciile calitative oferite de magazinele online clienţilor. Pasionat de optimizarea fiecărui element dintr-un landing page, Oli spune că a văzut şi a analizat mai multe landing page-uri decât oricine altcineva din lume. În timpul liber, Oli se gandeşte serios să îşi schimbe oficial numele din Oliver Gardner în Landing Page. 🙂 Afla mai multe de Oli Gardner pe blogul GPeC!

Larry Kim a fost desemnat cel mai influent expert PPC în anii 2014 şi 2013 la nivel mondial. De asemenea, numele lui poate fi regăsit şi în lista intocmită de Forbes a celor 10 cei mai influenţi online marketeri la nivel mondial. Larry este fondatorul WordStream şi autorul a 4 cărţi de specialitate de software development şi a numeroase articole publicate în reviste şi bloguri prestigioase: Search Engine Journal,  Marketing Profs, Search Engine Watch, Small Biz Trends, Search Engine Land, Forbes Magazine, Online Marketing Institute, MediaPost, Marketing Land, Hubspot, Moz, Social Media Today, LinkedIn etc.

Larry Kim este, de asemenea, în top 20 contributori la Inbound.org şi a scris articolul despre PPC marketing care a înregistrat cel mai mare număr de share-uri din toate timpurile, generând peste 10 milioane de accesări în ultimii 5 ani. Deloc în ultimul rând, Larry este invitatul special al unora dintre cele mai importante evenimente de SEM din întreaga lume, anul acesta vorbind pentru prima oară pieţei din România de pe scena GPeC, pe 24 noiembrie 2015.

Brian Massey este fondatorul Conversion Sciences şi autorul best seller-ului de pe Amazon “Your Customer Creation Equation: Unexpected Website Formulas of The Conversion Scientist”. Brian are o experienţă de peste 20 de ani în optimizarea prezenţei online şi a ratei de conversie, considerând că aceasta este “arta de a creşte încasările fără să plăteşti pentru mai mult trafic”. Brian împărtăşeşte constant din experienţa personală scriind pe blogul The Conversion Scientist, iar articolele lui pot fi citite şi în prestigioasele publicaţii online ClickZ.com, Search Engine Land, Marketing Land şi Content Marketing Institute.

Viljo Vabrit este CEO-ul ConversionXL, agenţie pe care o conduce împreună cu partenerul lui de afaceri – Peep Laja. Viljo este expert în optimizarea conversiilor, iar compania pe care o conduce are în portofoliu clienţi precum J.W. Marriott, Kaspersky, Iron Mountain etc. Promisiunea fermă a ConversionXL Agency este scurtă şi la obiect: “We will make you TONS more money”, aşadar Viljo va împărtăşi cu audienţa GPeC drumul sigur către creşterea vânzărilor online.

Alături de cei patru experţi internaţionali, numele grele ale e-commerce-ului românesc vor fi prezente pe scena GPeC, organizatorii urmând să anunţe agenda completă a evenimentului în foarte scurt timp.

GPeC Summit se va desfăşura în Bucureşti, pe data de 24 noiembrie 2015, la Crystal Palace Ballrooms. Summit-ul are loc în intervalul orar 09:00-18:00, iarincepând cu ora 19:30 are loc cea de a X-a ediţie a Galei Premiilor eCommerce– Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerţul Electronic Românesc.

ÎNSCRIERI

Înscrierile la cele două module de eveniment au început deja, iar preţul unui bilet de acces (atât pentru GPeC Summit, cât şi pentru Gala Premiilor eCommerce) este de 69 EUR (TVA inclus) valabil în perioada early-bird până pe 8 noiembrie 2015, inclusiv. În intervalul 9-20 noiembrie, costul unui bilet va deveni 99 EUR (TVA inclus).

Înscrierile se fac completând formularul online de pe website-ul GPeC si tot acolo veti regasi constant ultimele noutati despre eveniment, precum si agenda acestuia in foarte scurt timp.

GPeC 2015 – De 10 ani scriem impreuna Istoria Comertului Electronic Romanesc

Comunicatul oficial a fost preluat de pe blogu GPeC!

INFO

www.gpec.ro

www.facebook.com/GPeCro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: