39 de copii din Gropnita au avut o experienta “Altfel” la Palas Mall

Photo: www.PRO IMAGE

Pentru 39 de copii din Gropnița, cu o situație materială modestă, programul „Școala Altfel” le-a adus motive de maximă bucurie. Prichindeii au ajuns la Iași pentru a învăța lucruri noi, iar momentul de distracție le-a fost oferit de Palas.

Marți, 19 aprilie 2016, un grup de copii a avut parte de cea mai mare surpriză pe care și-o doreau. Cei 39 de vizitatori speciali ai ansamblului Palas au venit la Iași printr-o inițiativă a Asociației Copilul Meu – Inima Mea (ACMIM), în cadrul programului „Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”. Grupul de năzdrăvani a fost format din nouă copii de grădiniță și 30 de elevi din clasele I – III, având vârsta curprinsă între 5 și 12 ani. Prichindeii învață la Școala cu clasele I-IV din Sângeri, comuna Gropnița, iar cei mai mulți dintre ei provin din familii nevoiașe.

Momentul de răsfăț al excursiei a fost oferit de Palas, care le-a asigurat copiilor acces gratuit la carusel și trambuline. După ce s-au amuzat pe căluții din carusel, au făcut giumbușlucuri sărind pe trambuline și s-au jucat pe gazonul din parc, cei mici au fost invitați să se aventureze în „Labirintul Iepurașului”. Aici s-au distrat în compania Urecheatului poznaș și au căutat ouăle de ciocolată ascunse în labirint. La final, toți copiii au fost răsplătiți cu surprize dulci.

Excursia la Iași le-a oferit unora dintre ei șansa de a vizita, pentru prima dată, alte locuri față de satul în care s-au născut, fapt care a amplificat bucuria lor.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Bucurie in Palatul Copiilor Iasi

Recrutori din toată Europa la târgul de joburi Careers in White din Iași

Recital de pian Andreas Iliuță

Concert JASSY JAZZ ORCHESTRA la Palatul Culturii

Scrie un comentariu: