3000 de carti in regim gratuit până pe 18 aprilie

afis-300-carti-gratuite-anticariatul-tau-2014Cărţi gratuite în Săptămâna Mare. Cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, o platformă online a lansat o iniţiativă inedită de a promova lectura şi de a oferi un cadou : 3000 de cărţi, din diverse domenii de interes, în regim gratuit, în perioada 14-18 aprilie 2014.

În cele 5 zile din Săptămâna Mare, publicul va avea posibilitatea să îşi potolească pofta de cozonaci şi ouă, alegând maxim 7 tiluri pe zi. Tot ce trebuie să facă este să acceseze www.AnticariatulTau.ro, să işi creeze un cont nou de utilizator, şi să inceapă să răsfoiască cele 3000 de titluri gratuite de pe site.

Sursă: Bine despre România!

UPDATE: In urma volumului mare de accesari si comenzi plasate simultan, stocul nu mai poare fi actualizat cu acuratete. Este posibil ca numarul de produse afisate ca fiind in stoc sa nu fie cel real.Va multumim pentru intelegere!

INFO

Iniţiativa este susţinută de ONG-ul Arta nu muşcă (www.ArtaNuMusca.ro)

www.AnticariatulTau.ro este liderul de piaţă in domeniul de anticariat şi colecţionabile. In anul 2014 AnticariatulTău.ro işi propune sa lărgească piaţa obiectelor de anticariat colecţionabile din online-ul românesc catre un public nou, proaspăt, care indrăgeşte obiectele inestimabile.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: