2500 de ”boboci” din Iasi vor primi pachete cu rechizite si dulciuri

Carrefour România oferă 37.000 de pachete cu rechizite, penare, dulciuri si alte surprize copiilor de clasa 1 din cele 15 orase în care este prezent cu hipermarketuri, cu ocazia începerii noului an scolar. In Iasi, pachetele vor ajunge la 2500 de copii.

Încă din prima zi de scoală, echipele Carrefour au pornit încărcate cu cadouri si ghiozdane pentru a-i surprinde pe cei mici într-una dintre cele mai emotionante zile din viata lor. În perioada 16-27 septembrie, vor fi vizitate toate scolile din cele 15 orase în care există hipermarketuri Carrefour, pentru ca fiecare elev de clasa I să primească un pachet cu dulciuri si rechizite.

Cu acordul si sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si al Inspectoratelor Scolare Judetene, Carrefour desfăsoară o actiune de amploare în toate scolile din Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Cluj, Brăila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzău, Drobeta, Botosani.

Începerea clasei I este un eveniment special pentru toti copiii, iar noi, la Carrefour , am ales să fim alături de boboci dăruindu-le aceste mici daruri în care fiecare elev va găsi ceva dulce si rechizite. De altfel, pentru a ne asigura că noul an scolar începe numai cu bucurii, asteptăm toti copiii si în magazinele noastre unde avem pregătite activităti si evenimente speciale pentru ei!” a declarat Andreea Mihai, director de marketing al Carrefour România.

Actiunea a fost posibilă cu ajutorul partenerilor: Danone România, Nestle România, Pepsi România, Apollo Mod Distribution si RTC Proffice Experience, care ne-au ajutat în pregătirea cadourilor.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: