25% reducere la Inferno, de Dan Brown

Editura RAO lanseaza in 26 august 2013 Inferno, cel mai nou roman al lui Dan Brown si al patrulea din seria care il are ca protagonist pe Robert Langdon. Libriile Avant-Garde si Librarium Palas rasplatesc  publicul cititor prin acordarea posibilitatii de a-si rezerva propriul exemplar, inainte de publicare, la un pret special.

Cititorii vor primi o reducere din pretul de vanzare de 69 lei dupa cum urmeaza:

– 25% reducere in perioada 1–14 iulie

– 20% reducere in perioada 15–28 iulie

– 15% reducere in perioada 29 iulie–18 august

DESPRE

Inferno este o combinatie abila de mister, thriller, istorie si cultura, care il poarta pe cititor de la Florenta la Venetia si apoi la Istanbul. Dinamic si ingenios construit, romanul prezinta toate elementele cu care Brown si-a obisnuit deja cititorii – un om de stiinta nebun, cu un tel bine conturat, un mister greu de dezlegat, simboluri extrase din Divina Comedie de Dante Alighieri, mesaje secrete, elemente de arta si de istorie si o iminenta catastrofa de proportii planetare.

Romanul a surprins deja lumea editoriala mondiala in prima luna de la aparitia sa cu 1,1 milioane de exemplare vandute in prima saptamana in SUA si 300 000 de exemplare vandute in Italia in primele doua saptamani.

Dan Brown a schimbat conceptia asupra a tot ce inseamna bestseller devenind un fenomen mondial. A reusit sa sparga tipare si sa transforme tulburatoarele enigme ale omenirii in literatura de mare succes, inregistrand si in Romania un record uimitor.

INFO

www.librariaavantgarde.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

1 comentariu la “25% reducere la Inferno, de Dan Brown”

  1. Beto says:

    Este o carte foarte frumoasa, o recomand cu deosebita caldura tuturor pasionatilor de gen sa o citeasca.

Scrie un comentariu: