248 de nuduri feminine strinse intr-o carte (VIDEO)

Coperta Culo
O carte scoasa la vinzare din luna noiembrie  in Statele Unite ale Americii prezinta sute de imagini cu posterioare de femei.

Imaginile din cartea “Culo” au fost realizate de fotograful Raphael Mazzucco. Acesta a imortalizat femei goale, celebre sau nu, in 248 de imagini.

Lansarea oficiala a cartii a avut loc pe 19 octombrie, la galeria Tony Shafrazi din New York, si a avut forma unei petreceri supervizata de Sean (Diddy) Combs, acesta fiind unul dintre editori alaturi de Jimmy Iovine, seful casei de discuri Interscope Records si cel care a avut ideea acestei carti.

Printre vedetele care s-au lasat fotografiate de Raphael Mazzucco se numara Nicole Scherzinger, Lady Gaga si Irina Shayk.

Raphael Mazzucco este considerat “unul dintre cei 50 de fotografi din lume a carui activitate trebuie urmarita”. Lucrarile lui cuprind coperti de reviste si carti pentru clienti ca Ralph Lauren, Bergdorf Goodman, Victoria’s Secret, Sports Illustrated Swimsuit, Guess si L’Oreal. Cartea poate fi cumparata de pe Amazon si costa 40,95 $.

Culo by Mazzucco (Timbaland ft. Pitbull “Pass At Me”)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Semifinala I Eurovision Romania are loc la Iasi

GRASU XXL & GUESS WHO

Leo Iorga & Pacifica LIVE in Underground Pub

Lansare de carte si intalnire cu scriitoarea Carmelia Leonte

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: