21 de misiuni își caută campionii la ”Cros pentru Școli”, editia a II-a!

cros_banner_zi

Un Campion se trezește la viață pentru cel puțin o lună. Își întâlnește viitorii prieteni sau se reconectează la prietenii vechi. Gătește, pictează, face mișcare, se așază la masa de joacă sau își convinge apropiații să facă toate astea, în locul lui.  Așa atrage Vindecători în jurul său, după ce și-a ales una dintre cele 21 de misiuni speciale înscrise la Cros pentru Școli.

Cros pentru Școli e cel mai epic joc în viața reală, prin care ieșenii îmbunătățesc școlile din oraș! Fiecare dintre cele 21 de proiecte înscrise la Cros reprezintă o misiune specială dusă la capăt de Asertivi, Campioni, Ambasadori și Vindecători.

Asertivii au creat misiunile, iar Campionii intră în joc până pe 15 martie, când aleg un proiect și fac din el, misiunea lor specială.  Pe 9 aprilie vor alerga în numele cauzei pe care-au susținut-o timp de o lună! Până la fuga din primăvară, Campionii mobilizează Vindecători pentru cauza lor. Campionii atrag resurse, iar resursele se află la Vindecători. Vindecătorii donează, iar proiectele sprijinite de Campioni devin realitate în cel mult un an.

Cei mai distractivi Campioni atrag cei mai mulți Vindecători:

  • Invită-ți prietenii să devină Vindecători; la o seară tematică, cu muzica preferată, fiecare prieten care vrea să asculte un cântec de suflet, donează pentru cauza ta;
  • Pregătește dulciuri;  în schimbul fiecărei prăjituri, câte un Vindecător donează pentru proiectul în care crezi;
  • Participă la un compionat de tenis, fotbal sau darts; cine câștigă, donează totul pentru misiunea ta;
  • Organizează evenimente intime, precum o degustare de vinuri sau o testare a unui joc video; fiecare participant plătește un tribut caritabil, pentru proiectul pe care-l sprijini;
  • Propune-ți să scapi de-un obicei neplăcut, de dragul proiectului în care crezi; prietenii donează pentru proiect, ca să te susțină;
  • Deschide un bazar caritabil, unde fiecare obiect înseamnă o donație pentru cauza ta;
  • Convinge-ți prietenii artiști să picteze felicitări sau să țină un concert în scop caritabil, pentru proiectul pe care-l pui pe roate.

Orice prilej prin care un Campion se reconectează la pasiunile și prietenii lui, înseamnă mai mulți Vindecători mobilizați pentru proiectul pe care-l susține. Pe 9 aprilie 2015, când va alerga în numele cauzei sale, va fi adunat deja aproape toate resursele necesare ca proiectul să devină realitate!

Cine nu poate alerga, e liber să devină Ambasador. Ambasadorii sunt Campioni care nu aleargă. În rest, au parte de aceeași distracție. Când mai mulți Campioni aleg aceeași cauză, își unesc forțele, fac echipă și adună mai multe resurse, de la mai mulți Vindecători.

Alege o misiune de aici și intră în joc. Ești liber să-ți creezi propria echipă și propria strategie prin care să acumulezi resurse în scop nobil. Fii Campion sau Ambasador, până pe 6 martie!

INFO

www.crospentruscoli.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: