2016 New Year Party @Corner Bar

new yar party corner

Corner Bar, furnizor de bunăstare, organizează o petrecere de Revelion 2016 cu un meniu care-ți va răsfăța simțurile și un DJ care te va uimi! În noaptea dintre ani, Corner Bar îmbracă straie de sărbătoare pentru a întâmpina Noul An așa cum se cuvine: cu prietenii alături!

Corner Bar este locul unde vii să te simți excelent cu prietenii și familia, unde mâncarea este preparată după rețete spectaculaose, locul unde buna dispoziție este o a doua natură, iar sportul este rege. Ne bucurăm mereu de oameni frumoşi şi avem grijă să nu lipsească nimic. Serile cu tematică specială, serile cu muzică live sau cele cu karaoke vin în întâmpinarea timpului liber. Nu există mai mare bucurie pentru noi ca aceea de a vedea mereu prieteni la masă, clienți încântați, oameni dragi nouă și multă veselie în jur !

MENIU

rev corner meniu

Din meniu fac parte: gustare rece- aperitiv;  gustare caldă- fel principal; desert; apă plată/minerală, vin, cafea. Totul se presară cu dans și voie bună și se împachetează la prețul de 199 lei/ persoană!

REZERVARE

Pentru o bună organizare, vă recomandăm să rezervați locurile din timp la telefon: 0758 431 067!

INFO

Corner Bar

Str. Tutora, Nr. 2A, Iasi, Romania

Telefon: 075 843 1067

Web: www.cornerbar.ro

FB: www.facebook.com/cornerbariasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: