18 ani – Omul cu Sobolani @La Baza

ocs iasi-la baza

CONCERTUL SE AMANA PENTRU O DATA ULTERIOARA! IATA MAI JOS MESAJUL CLUBULUI, POSTAT PE PAGINA LOR DE FACEBOOK:

 

Bună ziua.

în urma evenimentelor tragice din Club Colectiv ne simțim datori să facem câteva precizări sincere, totodată facem publică și o nouă hotărâre.

Barul La Bază nu este certificat cu risc minim de incendiu.

Despre acte. Nu avem autorizație de la ISU. în schimb avem aviz ISU pentru modificările din locație necesare pentru a preveni și a minimiza riscul. Pentru a ne apuca de modernizare trebuie să obținem autorizația de construcție, dosar depus dar ce s-a întins enorm de mult timp (> 1an). E de precizat că am fost tratați decent și cinstit de către autorități (chiar fără “pile”), durata fiind influențată pe de o parte de birocrația din România, pe de altă parte și din vina noastră. Așadar am făcut toate demersurile pentru a îndrepta situația.

Totuși am decis că vom suspenda activitatea barului și vom anula evenimentele programate, toate acestea până când vom face modernizările cerute și vom avea garanția celor de la ISU că nu reprezetam un pericol. Estimarea noastră 2-3 luni, dar nu ştim sigur.

Ce putem spune? Deși avem 2 ieșiri separate, una chiar dublă, stingătoare etc, considerăm că am fost ignoranți și în consecință iresponsabili. Am avut noroc. Nu vrem să mai punem pe nimeni în pericol, chiar dacă legea permite acest lucru.

Baza

P.S. Nu suspendăm activitatea de ochii controalelor anunțate. Au mai fost, au numerele noastre de contact și suntem disponibili în fiecare zi de dimineață până seara.

 

Omul cu Șobolani împlinește anul acesta 18 ani și sărbătorește majoratul printr-un turneu în țară, turneu care include și Iașul. Ii veți putea asculta sâmbată, 7 noiembrie 2015, de la ora 21:00, La Baza. În deschidere: deJucarie (Bucuresti).

Acum 18 ani, într-o vară la Constanța, doi tineri simpatici se hotărăsc să înființeze un proiect muzical care să aducă alternativul în contextul anului 1997. În foarte scurt timp, cei doi au strâns oameni cu aceeași viziune muzicală și… ”cei patru voinici au plecat la drum”.

Drumul a însemnat până în prezent 8 albume, peste 30 videoclipuri , tot atâtea single-uri și câteva generații bune de oameni care s-au încăpățânat alături de ei să creadă în acest proiect. Trupa Omul cu șobolani a evoluat de la angoasantul ”Ne punem în cap”, trecând prin veselia ”OCSTV” și introspectivul ”Dansăm legați la ochi cu spatele la zid”, susținându-și examenul maturității cu ”Marea căutare”. În prezent, trupa lucrează la un nou single, cu care își va surpinde publicul în toamna aceasta.

În prezent Omul cu Șobolani înseamnă: Dan Amariei (voce), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) si Radu Andrei (bass). Veți putea să le urați ”La mulți ani” în toamna aceasta în următoarele orașe: – 3 octombrie – Club Șurubețnița – București;– 30 octombrie – Club Daos – Timisoara; – 31 octombrie – Urania Palace – Cluj; – 5 noiembrie – Club Control – București; – 7 noiembrie – Club La baza – Iași; – 20 noiembrie – Doors Club – Constanța.

deJucarie (Bucuresti)  este noua identitate a formației SoNaked (pe care ați văzut-o, poate, în cluburi precum Control, Fabrica, Silver Church, la festivaluri ca Peninsula, Route 68 sau ați auzit-o la Ragio Guerrilla cu “Pe Lună” și “În Doi”).

Direcția muzicală rămâne aceeași, punându-se în general frână de motor într-o lume sintetic-ultradinamică. Circulă pe o bandă proprie, tapetată cu multiple surse de caldură refuzate la import. Pe scurt, deJucarie este o formație pentru drumuri lungi.

INTRARE

Intrarea: 25 lei Pentru rezervări, sunați, după ora 15.00, la numărul de telefon 0332.408.146

INFO

La Baza

În spatele cubului de pe Bd. Stefan cel Mare, la demisol

E-mail: barlabaza@gmail.com

Telefon: 0332 408 146 – dupa 15.00

www.facebook.com/BarLaBaza

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: