”Ai cumva o paturica?” a ajuns la a 10-a editie

Ca în fiecare an, căţeii de la padocurile din Iaşi au mare nevoie de tine şi de puţinul pe care eşti dispus să îl oferi.

Chiar dacă nici anul acesta nu îţi permiţi să adopţi un necuvântător, dar totuşi vrei să-i vezi fericiţi, poţi trece oricând ai timp pe la Max Dog, Adăpostul de câini din Târgu Frumos sau Padocul din Tomeşti să le duci ceva de mâncare (orice te lasă inima, chiar și pâine) sau doar să-i mângâi. Ei sunt dornici de un strop de afecţiune şi atenţie.

​Dacă nu ai ajuns încă pe acolo, esti​ așteptat sâmbătă, 16​ Decembrie,​ între orele 1​4​.00-1​6​.00, în parcarea Carrefour Felicia (Bularga), cu orice îți prisosește prin casă: haine vechi, covoare, pături, produse pentru curățenie (clor, detergenți, dezinfectant etc.) medicamente ​ş​i hrană pentru cățeii de la padocul Max Dog, Adăpostul de câini din Miroslava, padocul Tomești și Adăpostul de câini din Târgu Frumos.

Anul trecut, la cea de-a 9-a ediție a Păturicii s-au strâns donații de 3 ori mai consistente decât în anul precedent, iar asta ne dovedește că impreuna putem aduce un mare ajutor cu un gest cât de mărunt. Organizatorii vor ca și anul acesta să ne arătăm dragostea față de cei care nu cuvântă și să fim Moș Crăciun pentru o zi.

Nu uita: poți face oricând o adopție! Nu vei schimba lumea, dar, pentru fericitul ales, ea va deveni cel mai frumos loc cu putință. Și îți va spune lucrul ăsta ție și alor tăi în fiecare zi.

INFO

www.facebook.com/argomedia

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: