16 traineri de succes le arată ieșenilor calea spre reușită, la Maratonul Speakerilor

maratonul-speakerilor-calea-succesului-palas-iasi-congress-hall-afis-27-28-noiembrie-2013În perioada 27 – 28 noiembrie 2013, Congress Hall din ansamblul urbanistic Palas Iaşi organizează un eveniment unic: Maratonul Speakerilor. Timp de două zile, cei mai buni traineri şi coacheri din România vor susţine prezentări interactive pe teme de dezvoltare profesională şi personală.

Evenimentul din Congress Hall Palas se adresează antreprenorilor, reprezentanţilor companiilor mici sau mijlocii, persoanelor din domeniul vânzărilor şi studenţilor la facultăţi cu profil business. Excelenţa în leadership, psihologia motivaţiei, tehnici de negociere, vânzări într-un mediu competitiv, resurse de training & assessment, primii paşi în cariera financiară – sunt doar o parte dintre subiectele care vor fi abordate de specialişti, programe implementate cu succes de companiile multinaţionale.

AGENDA WORKSHOP-ULUI

maratonul-speakerilor-calea-succesului-palas-iasi-congress-hall-afis-teme-program-27-28-noiembrie-2013

BILETE

Biletele sunt disponibile la Centrele Info Palas Mall, valoarea acestora fiind de 30 lei/zi, pentru 8 ore de workshop-uri antrenante sau de 50 lei/pentru 16 ore de curs, în cele două zile ale evenimentului. Studenţii beneficiază de o reducere de 50%, costul de participare pentru aceştia fiind de 15 lei/persoană, respectiv 25 lei/persoană.

INFO

www.facebook.com/PalasCongressHall

www.congresshall.ro

pr@palasiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

3 comentarii la “16 traineri de succes le arată ieșenilor calea spre reușită, la Maratonul Speakerilor”

 1. Nicu says:

  “calea sppre reușită” incepe prin a scrie corect cuvantul “spre” in titlu.

 2. jorj says:

  O pacaleala ptr naivi,vb in vant,prea miroase din umbra interesul financiar al organizatorilor,prea multe conferinte ,dezbaterii intalniri fara utilitate,nimic practic si final

 3. Daniel says:

  Ciudat…suna ca un “articol” din Biblie, despre mantuirea iesenilor. “LE ARATA CALEA” cea dreapta. Daca erau 12 traineri, chiar similitudinea era mai mare cu Biblia.

  Daca sunt traineri acolo, inseamna ca e Pamantul Ales. Ce bine de ieseni!

Scrie un comentariu: