16.600 de lei donați pentru terapia copiilor cu dizabilități. Donațiile continuă prin SMS, la 8842!

inima-buna-2015

În cadrul campaniei Inimă Bună, derulată de Fundația Serviciilor Sociale Bethany începând cu 2 decembrie, ieșenii au donat suma necesară pentru aproximativ 400 de ședințe de terapie recuperatorie a copiilor cu dizabilități. Suma strânsă în cele 4 zile de campanie este de 16.600 de lei, bani ce vor asigura o parte din costurile de funcționare a centrului de recuperare pentru copii cu dizabilități din cadrul organizației, pentru anul 2016.

În perioada 2-5 decembrie, voluntarii Inimă Bună, studenți la specializările Asistență Socială și Psihologie din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, au străbătut străzile orașului pentru a le vorbi ieșenilor despre deficultățile cu care se confruntă copiii cu dizabilități din Iași și necesitatea serviciilor de recuperare pentru aceștia.

În urnele roșii s-au adunat donațiile mai mari sau mai mici ale ieșenilor, toate la fel de importante pentru că vor asigura continuitatea programului de recuperare în cadrul Fundației Bethany pentru aproximativ 30 de copii diagnosticați cu autism, sindrom Down și alte deficiențe motorii sau neuro-motorii. Aici funcționează din anul 2012 Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități, unde familiile cu venituri reduse beneficiază gratuit de terapie specializată (logopedie, kinetoterapie, terapie prin artă) pentru copiii lor. Costurile de întreținere a centrului se ridică anual la aproximativ 35.000 de euro.

Aflată la a V-a ediție în Iași, campania Inimă Bună arată încă o dată că solidaritatea nu este o noțiune pierdută și că un gest de bunătate făcut la timp are o valoare neprețuită. Cei care doresc să susțină în continuare cauza campaniei Inimă Bună, pot dona 2 euro prin SMS la 8842. Numărul este valabil până la sfârșitul lunii februarie.

Mulțumirile organizatorilor se îndreaptă către voluntarii implicați în campanie și către ieșenii care ne-au sprijinit prin donația lor. Campania Inimă Bună se bucură de sprijinul Primăriei Municipiului Iași și este implementată în cadrul proiectului “Servicii de recuperare pentru integrarea socială a copiilor și tinerilor cu dizabilități”. Mulțumirile se îndreaptă totodată către: Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, Rodotex, Centrul Comercial Felicia, Tymbark, Galaxy Design, ITO Industries International, Cake Expert, Impact FM, Wink Public Multimedia, Ziarul de Iași, Zile și Nopți, înoras.ro, iașifun.ro, iași4u.ro, CSR Media, altreileasector.ro, Viva FM.

INFO

Fundația Serviciilor Sociale Bethany

www.bethany.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: