Sarbatori la Acaju

sarbatori-acaju

Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor,Acaju are un program special în care deschide ușa prietenilor la ora 18:00 și închide la 02:00. Sărbătorile la Acaju vin cu jocuri, poze şi voie bună!

Pe 24 Decembrie sunteti asteptati la un joc de Dirty Santa. Bring your presents, and you’re set for a good time! Nimeni nu pleacă cu mâna goală. Cei ghinionişti primesc un shot din partea casei – pentru mai mult noroc data viitoare! (găsiți regulile jocului la finalul descrierii).

Pentru că e mai bine mai târziu decât niciodată – sau doar mai târziu, pe 25 se impodobeste bradul. Cum esenţa Acaju stă în oameni şi jocuri, ne jucăm cu un Polaroid (făcând poze la oameni dragi şi voioşi), iar pozele vor fi folosite pentru a împodobi bradul.

26 e ziua de bună dispoziţie. Cristi, the punchline bartender, vă aşteaptă cu Christmas Punch – no pun intended. It has fruits, so it has to be healthy!

Pentru Dirty Santa. Regulile jocului sunt următoarele:

Fiecare vine cu un cadou împachetat frumușel astfel încât să nu se poată ghici ce e înăuntru. Limita de cheltuială este de 20 de lei.

Prima etapă: Toate cadourile se pun la un loc;Se ia o pereche de zaruri și se dă la fiecare jucător pe rând să arunce. Primul care reușește să dea o dublă are prioritate în a-și alege un cadou din grămadă și iese din joc temporar până în etapa a2a.; Când fiecare jucător are în fața lui un cadou se trece la următoarea etapă;

Etapa a doua (aici adevărata distracție începe): Alegem un număr de minute în funcție de numărul de oameni prezenți; Setăm un cronometru; Începem să dăm din nou cu zarul, doar că de data aceasta de fiecare dată când dăm dublă furăm un cadou din fața unui jucător (cadou care la fel poate fi furat de altcineva). Doar în cazul unei duble de 6, cadoul pe care îl furi este al tău până la final. Repetăm acțiunea până când cronometrul spune stop.

La sfârșit, vine partea cea mai frumoasă, adică despachetati cadourile.

Pentru cei mai puțin norocoși care pleacă acasă fără nimic, se ofera mici premii de consolare din partea barului.

INFO

Cafeneaua Acaju

Str. Sf. Sava 15, 700073, Iasi

Web: www.la-acaju.ro

FB:www.facebook.com/AcajuCafenea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: