1500 de carti donate pentru bibliotecile din mediul rural. Campania Iulius Mall continua!

Persoanele care doresc să contribuie la dotarea bibliotecilor şcolare modeste sau inexistente din două comune ieşene mai au timp până pe 28 februarie 2019. Campania „Din dragoste de carte”, organizată de Iulius Mall în parteneriat cu librăria Librarium, a reuşit să adune, în doar o săptămână, aproximativ 1.500 de volume.

Ieşenii au donat pentru elevii din mediul rural manuale, cărţi de poveşti, beletristică, dicţionare, enciclopedii şi alte cărţi esenţiale pentru educaţia copiilor.

Printre cei care au dorit să facă o bucurie au fost şi micile modele de la Firstmodels Kids şi cercetașii de la Centrul local Th. C. Sapatino Iaşi, care au donat câteva zeci de cărţi.

Cei care vor să participe la campanie sunt aşteptaţi până joi, 28 februarie, la „colţul de lectură”, amenajat la etajul întâi al mall-ului (Piaţeta Horn). Volumele vor fi dăruite şcolilor din comunele Victoria şi Cucuteni.

Pentru gestul lor, toate persoanele mărinimoase vor fi premiate cu vouchere cu o reducere de 10% la următoarea carte achiziţionată de la Librarium.

Vino şi tu şi donează o carte, la Iulius Mall!

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FBwww.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: