15’ Admission @Palas Iasi

15’ Admission este un eveniment gratuit, dedicat elevilor absolventi de clasa a 12-a si studentilor, organizat de IntegralEdu, in cadrul proiectului World Education Fair.

Daca esti absolvent de clasa a XII-a sau tocmai ai terminat studiile universitare, te asteptam la 15’ Admission pentru a aplica pe loc la universitatile din strainatate! Pe langa faptul ca poti sa aplici pe loc la programe de licenta, master sau MBA, vei si primi raspunsul pe loc.

Evenimentul este pentru tine daca ti se potriveste una din urmatoarele:

  • Vrei sa fii admis la universitate in strainatate, la un program de Foundation, Top-Up, Licenta, Master sau MBA;
  • Ai aplicat la studii in strainatate, dar nu ai indeplinit conditiile de admitere la primele tale optiuni;
  • Ai refuzat toate ofertele primite de la universitatile alese si vrei altceva.

Evenimentul va fi organizat sub forma de interviuri, unde fiecare candidat va avea la dispozitie 15 minute pentru a discuta cu fiecare universitate la care doreste sa aplice, programarea interviurilor fiind facuta in prealabil si anuntata fiecarui participant cu 3 zile inainte de eveniment. Cei care nu pot ajunge intr-unul dintre cele 4 orase, pot sustine aceste interviuri prin Skype.

Cei care au nevoie de sprijin in alegerea universitatii sau a programului de studiu sau care doresc sa se pregateasca in prealabil, ne pot contacta si ii vom ajuta cu placere in acest demers. Fie ca este vorba de cum va trebui sa va prezentati la interviu sau ce intrebari sa puneti, noi va stam la dispozitie pentru a va oferi toate informatiile necesare.

INSCRIERE

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la eveniment, sa pregatesti dosarul de admitere, sa iei examenele intre timp si sa vii sa discuti intr-un interviu de 15 minute cu reprezentantul universitatii la care vrei sa aplici .
Vezi care sunt universitatile participante si ce conditii de admitere trebuie sa indeplinesti aici: www.worlduniversities.ro/ro/articles/15–admission

Trimiterea documentelor se face pana (cel mai tarziu) 10 iulie, ora 13:00!

INFO

www.worlduniversities.ro/ro

Facebook Event

 

PE ACEEASI TEMA:

Iasul vazut de sus! Palas iti ofera premii la inaltime

Weekend aniversar la Palas Iasi

Artisti din China, Mexic, Franta, Chile si Romania vor participa la LightUP Festival 2019

LightUP Festival, sâmbătă, în parcul Palas: proiecții video pe Palatul Culturii, artiști de pe trei continente, concert Vița de Vie, premii pentru public și Festivalul Girafelor

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Rapunzel | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

MagicaAventura | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Povești de groază de spus pe întuneric – Scary Stories to Tell in the Dark

Scrie un comentariu: