130 de companii prezente la Internet & Mobile World 2017

Internet & Mobile World anunta primele solutii digitale ce vor fi prezentate in cadrul celei de-a 6-a editii, care va avea loc in 4 si 5 octombrie, la Romexpo. Cele 4 zone expozitionale din IMWorld 2017 vor reuni 130 de companii al caror portofoliu insumeaza 2300 de solutii digitale.

Printre primele companii care si-au anuntat produsele pe care le vor aduce la cea mai ampla expo-conferinta cu solutii digitale si IT pentru business din Sud-Estul Europei se numara:

Cegeka Romania va aduce la IMWorld, printre alte teme de actualitate in industria IT si:

  • Blockchain – tehnologie alternativa pentru moneda electronica (Bitcoin). Numit si “portofelul digital” al lumii, Blockchain este utilizat de Cegeka in proiecte ce permit tranzactii rapide si securizate.
  • Machine Learning, tehnologie pe care Cegeka o implementeaza cu ajutorul dronelor pentru a detecta, numara si recunoaste obiecte, printr-un algoritm programat sa identifice date si sa realizeze predictii pe baza datelor inregistrate.

SYSWIN SOLUTIONS ofera solutii IoT si M2M de inalta performanta sub forma unei platforme care integreaza diferite tehnologii, protocoale de comunicatie si senzori pentru a raspunde cerintelor de conectivitate pe care companiile si sectorul public trebuie sa le indeplineasca in domenii cum ar fi Mediul, Orasele si Cladirile Inteligente, Control Industrial, Logistica, Securitate si Media.

  • Smart Air este un produs inovativ de monitorizare a aerului interior si exterior care contribuie la imbunatatirea stilului de viata prin corectarea automata a nivelului poluarii, eliminarea compusilor daunatori si previne riscul de explozie si incendiu detectand inclusiv focul mocnit.
  • SysAgria este un sistem de monitorizare a aerului si solului in contextul specific al diferitelor tipuri de culturi agricole. Acesta minimizeaza atributiile si riscurile specifice domeniului agricol prin prevenirea bolilor plantelor si a actiunii daunatorilor, realizarea unor previziuni precise pentru tratamente si insamantare, administrarea eficienta a resurselor si actionarea directa a instalatiilor aferente culturilor.
  • SysTraffic este un sistem inovativ care ofera solutia optima asupra celei mai mari provocari/probleme a mediului urban: decongestionarea traficului. Sistemul contribuie direct si indirect la imbunatatirea mediului inconjurator si a stilului de viata, reducand timpul petrecut in trafic, riscurile aferente ambuteiajelor (stres, accidente) si nivelul poluarii.

The Digital Box participa pentru prima data la IMWorld, iar pe langa gama bine-cunoscuta de servicii, vor aduce si noutatile acestui an.

ADA ChatBot Builder – tehnologia care simplifica crearea robotilor de chat (ChatBoti) personalizati si alimentati cu inteligenta artificiala (AI). ChatBotii cu AI sunt conceputi pentru a atrage utilizatorii in conversatii si pentru generarea de conversii online. Acesti ”asistenti virtuali” reactioneaza in functie de intrebarile primite, completand sau substituind activitatea umana, avand disponibilitate de a raspunde unor clienti timp de 24 /24.

SMS Ads –o solutie Ppc pentru lumea SMS Advertising prin care clientii trimit gratuit SMS-uri, platind doar pentru rezultatele conversiei. Nivelul tehnologic ridicat prezent in ADA, permite aplicarea Ppc principalului instrument de Marketing Direct, SMS-ul. Datorita sistemului integrat ce prevede urmarirea fiecarei actiuni intreprinsa de utilizator (Tracking), atribuirea de punctaje de calitate interactiunilor lead-urilor (Lead Scoring) si unui sistem de personalizare a mesajelor in baza criteriilor de profilare a bazei de date (Profiling), SMS Ads este un model de plata bazat pe rezultatele individuale obtinute de fiecare campanie SMS.

MovieTelling – Full Portait – Vertical HD Video Editor. The Ultimate Way pentru cresterea implicarii clientilor prin continut utilizand cea mai noua solutie integrata pentru editarea de imagini video verticale. Videoclipurile verticale (9:16) se dovedesc a fi instrumentul preferat de utilizatori datorita folosirii retelelor de socializare pe smartphones in pozitie verticala. MovieTelling este un editor de micro-clip-uri ce fructifica un sistem integrat de tipuri de continut (Landing Page, Storytelling) si de CTAs pentru a asigura cele mai bune rezultate de conversie pentru campaniile efectuate.

O alta companie care participa pentru prima data la IMWorld este SoftOne. SoftOne este alaturi de la Internet & Mobile World pentru a sustine inovatia in sectorul business cel mai important din Romania: zona de IMM-uri. Solutiile software de business in Cloud si cele de Enterprise Mobility sunt cel mai puternic instrument pe care o companie le poate folosi pentru a putea creste rapid, sustenabil si pentru a avea acelasi avantaj competitiv ca o corporatie. SoftOne si-a propus sa puna tehnologia de ultima generatie la dispozitia companiilor romanesti care joaca pe aceeasi piata cu gigantii internationali din industrie, dar care nu au aceeasi putere financiara, si sa demonstreze ca solutiile de ERP si CRM mobile, in Cloud, sunt cu adevarat indispensabile oricarui business sanatos. Aplicatiile Soft 1 Cloud ERP, Soft 1 Cloud CRM si Soft1 360 vor fi disponibile LIVE pentru testare la standul SoftOne de la Internet and Mobile World 2017 – in zona SMBs & Enterprise Solutions.

ETA2U prezinta la IMWorld, in premiera, un produs inovator romanesc – aflat in curs de brevetare – mai exact sistemul care asigura monitorizarea in timp real a utilajelor de productie. Este noninvaziv si universal aplicabil, ofera informatii dinamice referitor la starea curenta a utilajelor, precum si eficienta si performanta acestora pe interval de timp. Solutia este un fel de “big brother” al “shop floor-ului” raportand dinamic situatia pe utilaj cat si o vedere globala a intregii fabrici. Acest produs este proaspat iesit din laboratoarele de cercetare-inovare si adreseaza nevoile crescande ale celor ce implementeaza productie “Just in Time” precum si migrarea la “Industry 4.0”. Pentru cei care trebuie sa planifice productia avand in vedere capacitate si resurse disponibile, supravegherea in timp real a incarcarii utilajelor si a performantei de productie devine o munca laborioasa si consumatoare de timp – care se rezolva cu “ZAX Sense” (dispozitiv electronic si aplicatie care ofera disponibilitatea datelor in timp real pe orice device cu conexiune la internet).

Cea de-a 6-a editie Internet & Mobile World va avea loc in 4 si 5 octombrie, la Romexpo si va reuni peste 140 de speakeri pe cele 6 scene ale evenimentului: Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation si Security Stage. Acestora le corespund 4 zone expozitionale cu peste 130 de companii care vor prezenta 2.300 de solutii IT si digitale. La IMWorld 2017 sunt asteptati peste 8.500 de vizitatori, dintre care 3.000 de nivel CxO.

Accesul se face pe baza de bilet ce poate fi achizitionat de pe www.imworld.ro la pret redus pana pe 20 septembrie.

Partenerii scenelor de conferinte: MiniCRM – SMBs & Enterprise Solutions Stage; Raiffeisen Bank – Digital & E-Commerce Stage. Sponsori: Microsoft, METRO SYSTEMS, Cegeka, Zipper, Medialine, Syswin Solutions, Temperfield, Orange, M24Seven, The Digital Box, Luxoft, SoftOne, Luxoft training, White Image. Car Partner: Renault. Digital Partner: Bright Agency

INFO

www.imworld.ro

facebook.com/InternetMobileWorld

instagram.com/imworldro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: