11EVEN, la Moldova Mall

11EVEN este proiectul special pe care CityPlus, cu sprijinul Fundatiei Post-Privatizare il organizeaza intr-o data unica in istorie: 11.11.2011.

Proiectul 11EVEN, concretizat in 11 evenimente ce vor avea loc in 10 orase din Romania – Cluj, Bucuresti, Sibiu, Timisoara, Brasov, Targu-Mures, Alba-Iulia, Iasi, Suceava, Oradea – si in Bruxelles, la inceputul lunii decembrie, se va adresa tuturor persoanelor interesate in dezvoltarea lor profesionala si personala.

Proiectul “11EVEN” isi propune sa devina spatiul in care personalitati din diverse domenii, precum si oameni valorosi cu sau fara expunere sociala transmit experiente, intamplari, esecuri din propria cariera si viata, decizii luate in acele momente, principii care au contribuit decisiv la evolutia si la starea lor actuala.

Editura Polirom il prezinta pe Dan Lungu – unul dintre speakerii 11EVEN din Iasi – drept un “conferentiar la Catedra de Sociologie, Universitatea “Al.I. Cuza” din Iasi, este unul dintre cei mai apreciati si mai tradusi scriitori din noua generatie, carti ale sale fiind publicate in zece limbi: franceza, germana, italiana, spaniola, poloneza, slovena, maghiara, bulgara, greaca si turca.”

Vali Tatar este un creativ cu peste 15 ani de experiența in strategie și creație publicitara și de brand, devenit peste noapte creator și promotor de sucuri la Fructe Naïve, o companie in plina dezvoltare, ce produce și distribuie sucuri 100% naturale, numai și numai din fructe romanești. Astfel, Vali Tatar va vorbi in fata publicului 11EVEN din Iasi despre provocarile sale.

Printre speakerii care vor fi prezenti la evenimentul 11even din Iasi se numara si Marius Ursache, Ioana Nicusan, Oltita Cintec, Sabina Sabbarese, Vladilena Bicu, Alexandru Condurache, Andrei Avarvarii si Papergirl. Mai multe informatii despre speakerii prezenti la evenimentele 11EVEN puteti afla accesand: http://11even.ro/blog/category/speakeri-iasi/.

Vom avea ocazia sa ascultam povesti extraordinare de la oameni care au trecut prin diverse provocari si vin sa impartaseasca aceste experiente cu noi.

Participarea la evenimentele 11EVEN se face pe baza de bilet. Mai multe informatii despre bilete pot fi gasite pe: http://www.11even.ro/inscrieri.php .

Mai multe informatii despre intregul eveniment pot fi gasite pe www.11even.ro si pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/11even.ro .

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: