117 participanti la simultanul de sah organizat la Sala Polivalenta din Miroslava

simultan sah 2

Simultanul de Sah la care a fost invitata speciala Alina Motoc (l’ Ami) a fost organizat de Clubul “Stiinta Miroslava”, Primaria Miroslava, Clubul Sportiv “Micul Sahist” si Asociatia Judeteana de Sah Iasi. Evenimentul a avut loc sambata, 20 iunie 2015, la Sala Polivalenta din Miroslava, fiind prezenti 117 participanti de toate varstele (de la 4 ani si jumatate pana la 70 de ani, majoritatea fiind copii) din: Miroslava, Iasi, Belcesti, Coarnele Caprei, Lunca Cetatuii si Voinesti .

Deoarece au fost foarte multi participanti, Alina Motoc a fost ajutata in sustinerea Simultanului de catre dl. instructor Axinte Stefan de la Clubul Micul Sahist, iar la sfarsitul celor 3 ore de joc rezultatul a fost remarcabil, Alina invingandu-i pe aproape toti cei inscrisi, doar 3 copii obtinand remiza: Nistor Paul din Belcesti, Mogarzan Matei de la Micul Sahist din Iasi si Andrei Donici de la Stiinta Miroslava.

Dupa terminarea partidelor a urmat momentul asteptat de toti copiii, o tombola cu 41 de premii :10 jocuri de sah, 10 carti de sah, 10 mingi de fotbal, 10 tricouri, dintre care 5 inscriptionate cu sponsorii competitiei si la sfarsit, premiul cel mare – 1 bicicleta, castigata de Taru Denisa, o fetita de 5 ani. Tombola pentru adulti a avut 2 castigatori a cate o excursie de 3 zile, la Prislop. Toti participantii au primit diplome de participare, prajituri si cate o sticla de apa plata.

Invitata Alina Motoc a fost felicitata de organizatori si a primit in dar un buchet de flori si steagul Romaniei. A apreciat numarul mare de participanti si a promis ca va reprezenta cu mandrie numele tarii noastre la competitiile la care va participa.

La finalul evenimentului, participantii au transmis organizatorilor multumiri si promisiunea ca vor reveni la urmatoarele evenimente desfasurate la Miroslava. Organizatorii multumesc tuturor sponsorilor: Centrul Comercial “Felicia”, Biroul Notarial “Ochiros Alexandru”, firmelor Pim, Pinki Ponki si Drumetii cu har .

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: