1000 de oameni pentru FiX

În 2015, în Cesena, Italia, 1000 de fani ai muzicii rock s-au adunat pentru a cânta împreună ’’ Learn to fly’’ de la Foo Fighters.
În 2016 s-au adunat 1000 de oameni în jurul Colosseumului să prindă pokemoni.  În 2017 în Dallas, US, peste 5000 de oameni s-au adunat la muzeul de artă pentru a sărbători cea de-a 110a aniversare a Fridei Kahlo, dintre care peste 1000 au venit îmbrăcați în stilul artistei.

Pe 26 noiembrie 2017 în Iași, pe strada Bucium nr 34 echipa Teatru Fix isi doreste să adune 1000 de oameni la Hala FiX. Motivul  e simplu: au nevoie de voi în clipul de prezentare pentru campania lor de crowdfunding.  Pe scurt: they need the crowd to get the funding.

Au nevoie de voi pentru ca cel mai nou proiect Teatru FiX, de care v-au tot povestit până acum, să fie transformat cât mai repede într-un spaţiu complet funcţional, pornind de la partea de construcţii şi până la cea de dotări şi tehnică. Și cum orice campanie de succes are nevoie de un clip de prezentare care să convingă, ce poate convinge mai mult decât o comunitate care se adună în jurul unei idei în care crede?

Deci tot ce trebuie să faceți e să veniți duminică, pe 26 noiembrie la Hala FiX, pe strada Bucium nr. 34. Vă așteaptă așadar să puneti împreună bazele celui mai nou proiect al comunității! Vor ca în Iaşi să se regăsească cel mai mare teatru independent din ţară şi vor ca artiştii independenţi şi publicul ieşean să aibă la dispoziţie un spaţiu în care să se poată desfăşura şi comunica liber și vor ca și tu să faci parte din el.

Nu vor lipsi surprizele!

INFO

Hala Fix

Strada Bucium 34 – Moldomobila, poarta 1, Iasi

www.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: