100 de studenți voluntari colectează fonduri în cadrul campaniei ”Inimă Bună”

inima-buna-995

Fundația Serviciilor Sociale Bethany invită comunitatea ieșeană la un exercițiu de generozitate,  pentru al 5-lea an consecutiv, în sprijinul copiilor cu dizabilități. Începând cu 2 decembrie, puteți oferi o ședință de recuperare unui copil în cadrul campaniei de strângere de fonduri Inimă Bună.

Luna decembrie este prin tradiție perioada în care gândul nostru merge către cei care au nevoie de sprijin. Fundația Bethany vă invită să fiți alături de copiii cu dizabilități, punând la dispoziție mai multe modalități prin care puteți oferi o ședință de terapie specializată: donații directe către voluntarii Inimă Bună, donații prin SMS la numărul 8842, în valoare de 2 euro sau donații lunare.

În perioada 2-6 decembrie, aproape 100 de voluntari, studenți la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, specializările Asistență Socială și Psihologie, vor fi prezenți în marile cartiere și centre comerciale din oraș. Reprezentând un exemplu personal de implicare și solidaritate față de copii, ei vor încerca să-i  convingă pe ieșeni să li se alăture  și să susțină printr-o donație cauza campaniei. Voluntarii Inimă Bună pot fi recunoscuți după urnele roșii, ecusoanele și vestele personalizate cu însemnele campaniei.

Mai mult, oricine dorește să ofere o ședință de recuperare unui copil cu dizabilități poate trimite SMS în valoare de 2 euro la numărul 8842, valabil în perioada decembrie – februarie. Acest gest atât de simplu și familiar reprezintă de fapt o contribuție semnificativă la serviciile de terapie oferite de Centrul de recuperare Bethany.

Noutatea pe care o aduce anul acesta campania Inimă Bună este posibilitatea de a contribui printr-o donație lunară, prin semnarea unui mandat de debit direct, la programele Bethany. În cadrul campaniei Inimă Bună, voluntarii organizației se vor adresa companiilor ieșene și angajaților acestora, încurajându-i să se alăture comunității de donatori recurenți.

În primele patru ediții, la Iași, campania Inimă Bună a mobilizat suma totală de 53.500 de lei, bani ce au asigurat o parte din serviciile de kinetoterapie, logopedie, terapie prin artă și consiliere psihologică în cadrul Centrului de recuperare pentru copii cu dizabilități. Acesta funcționează în cadrul Fundației Bethany din 1 octombrie 2012 și asigură anual terapie specializată pentru aproximativ 50 de copii cu deficiențe motorii și neuro-motorii. Toate fondurile obținute în cadrul campaniei Inimă Bună, ediția a V-a, vor asigura continuitatea serviciilor de terapie în anul 2016.

Campania Inimă Bună se bucură de sprijinul Primăriei Municipiului Iași și este implementată în cadrul proiectului “Servicii de recuperare pentru integrarea socială a copiilor și tinerilor cu dizabilități”. Mulțumirile se îndreaptă totodată către: Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, Rodotex, Centrul Comercial Felicia, Tymbark, Galaxy Design, ITO Industries International, Cake Expert, Impact FM, Wink Public Multimedia, Ziarul de Iași, Zile și Nopți, înoras.ro, iașifun.ro, iași4u.ro, CSR Media, altreileasector.ro, Viva FM.

INFO

Fundația Serviciilor Sociale Bethany

www.bethany.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: