100 de copii participă, în week-end, la o competiţie de şah, la Iulius Mall

Chiar dacă este vacanţă, prichindeii pasionaţi de sportul minţii nu ratează nicio ocazie în care să îşi arate iscusinţa pe tabla de şah. În acest final de săptămână, la Iulius Mall, copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani se vor întrece pentru a câştiga „Cupa de Vacanţă”.

Evenimentul este organizat de „Academia de Şah Cotnari”, în parteneriat cu Iulius Mall. Competiţia va avea loc la etajul întâi al mall-ului, sâmbătă şi duminică, de la ora 16.30.

Concursurile se adresează copiiilor de clasă pregătitoare și celor din clasele I-IV. Deja sunt cinci ani de când organizăm astfel de competiţii la Iulius Mall, iar mulţi dintre copiii descoperiţi în aceste concursuri au ajuns campioni recunoscuţi pe plan naţional și international”, a declarat Ștefan Axinte, antrenor „Academia de Şah Cotnari”.

Micii participanţi își vor demonstra strategiile câştigătoare, iar cei mai buni dintre ei vor fi răsplătiţi cu diplome, cupe, medalii și premii.

Sala de cursuri a „Academiei de Şah Cotnari” este situată la demisolul Iulius Mall, în zona magazinelor pentru copii şi este dedicată tuturor celor care doresc să aprofundeze disciplina jocului, dar şi celor deja pasionaţi de șah.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FBwww.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: