10 experiențe de care te poți bucura la redeschiderea Disneyland® Paris

Disneyland® Paris a anunțat mult așteptata redeschidere pe 15 iulie 2020. Oaspeții se vor putea bucura din nou de experiențe magice de neuitat alături de prieteni și familie! Iată câteva dintre experiențele pe care le-am pregătit și tot ce trebuie să știe oaspeții pentru a se bucura la maxim de vizita lor.

1. SELFIE-URI MINUNATE ALĂTURI DE PERSONAJELE DISNEY PREFERATE

Redeschiderea Disneyland® Paris reprezintă, evident, o ocazie extraordinară de a vă întâlni cu unele dintre personajele dumneavoastră preferate Disney, Pixar, Războiul Stelelor sau cu supereroii Marvel. Oaspeții vor avea numeroase ocazii să își facă selfie-uri alături de ei și să trăiască împreună momente pline de magie. Imaginați-vă, de exemplu, o experiență foto completă, la Animation Celebration, în hambarul lui Kristoff, sau la palatul de gheață al Elsei.

Fanii universului Marvel vor avea prilejul de a-i vedea pe unii dintre eroii Avengers la Studio Theater. Mickey Mouse însuși îi va aștepta pe oaspeți pe scena proprie, la Meet Mickey Mouse! În conformitate cu recomandările Guvernului francez și ale autorităților medicale, regulile vor fi afișate pe panouri și în format digital.

2. CĂLĂTORIȚI DINCOLO DE IMAGINAȚIE

O vizită la Disneyland® Paris înseamnă o călătorie, pe jos, în jurul unor lumi fantastice, fără decalaje de fus orar! Multe destinații exotice au inspirat parcurile. Aici, oaspeții își pot petrece următoarea vacanță explorând Fantasyland, un tărâm al fanteziei inspirat din basme europene, pot face o plimbare prin Parisul lui Ratatouille sau pot explora minunile Africii, Indiei sau Orientului Mijlociu în Adventureland.

SUA este la o aruncătură de băț în Frontierland, iar Jack Sparrow abia așteaptă să își ducă oaspeții într-o croazieră plină de aventuri, în Caraibe. Oaspeții pot călători în jurul lumii în doar câteva minute, la bordul celei mai vesele nave de croazieră care a existat vreodată, către it’s a small world (ce mică e lumea!). Sau pot călători într-o galaxie îndepărtată în Discoveryland!

3. TRĂIȚI MOMENTE DE SUSPANS (ȘI FIORI PE ȘIRA SPINĂRII)

Oaspeții se pot cufunda în povești impresionante și pot urca la bordul unor atracții incitante precum Big Thunder Mountain, Hyperspace
Mountain și Indiana Jones and the Temple of Peril™, ca să nu mai vorbim de The Twilight Zone Tower of Terror™ care va face adrenalina
să curgă în valuri cu noi povești și mai neașteptate!

4. A VENIT TIMPUL SĂ LE SPUNEȚI „DA” COPIILOR ȘI SĂ REAPRINDEȚI BUCURIA ÎN OCHII LOR

Pentru mulți oaspeți a fost probabil dificil să facă față școlii de acasă, să se joace cu copiii și să și muncească în același timp. Vestea bună este
că acum pot, în sfârșit, să le spună „da” copiilor și să îi invite să își ia zborul pe spatele unui elefant, la propriu. Dumbo The Flying Elephant
este una dintre activitățile cele mai îndrăgite de cei mici.

Aceștia vor putea survola și Țara de Nicăieri, cu Peter Pan’s Flight. Cars Quatre Roues Rallye este ocazia perfectă să se întreacă cu Fulger McQueen, iar Toy Story Playland este LOCUL perfect de distracție în universul lui Buzz Lightyear, cu atracții potrivite pentru toată lumea.

5. FACEȚI O PLIMBARE ÎN CELE MAI FRUMOASE GRĂDINI DIN EUROPA

Disneyland® Paris nu înseamnă doar atracții uimitoare. O atenție deosebită este acordată arhitecturii peisagistice, ce face din parcul de
distracții o scenă spectaculoasă acoperită de vegetație, care se întinde pe o suprafață de peste 2.230 de hectare. Dacă Disneyland® Paris ar fi o grădină, ar fi cea mai mare din Europa.

Parcul de distracții are peste 35.000 de copaci, 450.000 de arbuști și 1 milion de flori care creează o atmosferă exotică și aduc poveștile la viață: de la giganți arbori Sequoia și cactuși în Frontierland, la vegetația întunecată din jurul Phantom Manor, la plantele luxuriante din Adventureland și peisajele tropicale din zona Pirații din Caraibe.

6. ÎNTOARCEREA REGELUI LEU: THE LION KING: RHYTHMS OF THE PRIDE LANDS ȘI JUNGLE BOOK JIVE

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands va reveni, la cererea publicului, în vara lui 2020. Dansatori, acrobați și percuționiști aduc la viață îndrăgitele aventuri ale lui Simba, Nala, Rafiki, Timon și Pumbaa, în acest show exclusivist, de talie mondială, în stilul Broadway. Oaspeții vor
putea trăi magia celebrelor cântece care au fost reorchestrate special pentru această producție. Apreciatul show Jungle Book Jive va reveni, de asemenea, în această vară, într-un cadru nou.

Această extravaganță muzicală este o invitație la o călătorie plină de culoare prin jungla indiană. Baloo, King Louie și prietenii lor vor avea alături numeroși artiști care îi vor face pe oameni să danseze pe ritmurile junglei, cu cântece precum „The Bare Necessities” și „I Wanna Be Like You”. Exploratorul Mickey și echipajul său se vor alătura distracției într-un regat al animalelor cum nu s-a mai văzut.

7. CINĂ LA RESTAURANTE UNICE

La Disneyland Paris, restaurantele prelungesc experiența memorabilă – de aceea am numit-o „EATertainment”! În restaurantele Disneyland se fac toate eforturile pentru a-i transpune pe oaspeți în poveștile lor preferate, de la Bistrot Chez Rémy (Ratatouille), la Captain Jack’s (Pirații din Caraibe) sau Pizzeria Bella Note (Doamna și Vagabondul).

8. RELAXAȚI-VĂ LA UN HOTEL DISNEY SAU LA DISNEY NATURE RESORT

Un sejur la un Hotel Disney sau la Disney Nature Resort completează experiența magică a parcurilor și oferă posibilitatea unei schimbări de decor, fără a părăsi Franța. Este o bună ocazie să vă întâlniți cu Personajele și să vă bucurați de timp suplimentar în parcuri, beneficiind de Timpul Magic Suplimentar. Hotelul Disney Newport Bay Club și Villages Nature Paris vor fi primele care se vor redeschide, urmate de redeschiderea treptată a altor Hoteluri și Resorturi Disney (Disney Hotel Cheyenne pe 20 iulie, Disney Hotel Santa Fe pe 3 august, Disneyland Hotel pe 7 septembrie și Disney Sequoia Lodge și Disney’s Davy Crockett Ranch ulterior), cu protocoale stricte de sănătate și siguranță, precum curățarea mai frecventă a zonelor atinse de numeroase persoane și măsuri de distanțare fizică.

9. O EXPERIENȚĂ DE CUMPĂRĂTURI UNICĂ

Disneyland® Paris este o destinație de cumpărături în toată regula, cu 63 de magazine amplasate în Disneyland Park, Walt Disney
Studios Park, Disney Village® și toate Hotelurile și Resorturile Disney. Fiecare magazin are propriul său univers, o arhitectură și un decor
unice, dar și produse și selecții exclusiviste. De la celebrele bentițe cu urechi de Minnie, la ținute trendy sau fistichii, oricine are de unde alege suvenirul perfect care să prelungească magia vizitei la Disneyland® Paris chiar și când va reveni acasă!

10. BUCURAȚI-VĂ DE SURPRIZE INEDITE DE LA MICKEY ȘI PRIETENII

Redeschiderea Disneyland® Paris va fi celebrată în fiecare zi, cu surprize neașteptate în Parcuri. Mickey și prietenii săi pregătesc oportunitți inedite pentru a crea o experiență plină de magie și amintiri unice pentru oaspeții care ne vor vizita în această vară. Nu vrem să stricăm surpriza… Așa că pregătiți-vă camerele foto și fiți gata să trăiți magia!

INFO

www.disneylandparis.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: